Aktywne Wpisy

BornToDie69 +3
Przekonajcie mnie, że kupno Range Rovera Discovery Sport to zły pomysł. Marzy mi się Stelvio - za drogie. Hyundai Tucson - trochę nudny. A chcę SUVa dla rodziny z dwóją dzieci.
Nawet nigdy za dużo o tych samochodach opinii nie słyszałem. Niby marka premium (co jest wadą ofc) ale części widzę jakoś tragicznie drogie nie są. #motoryzacja
Nawet nigdy za dużo o tych samochodach opinii nie słyszałem. Niby marka premium (co jest wadą ofc) ale części widzę jakoś tragicznie drogie nie są. #motoryzacja

źródło: Land-Rover-Discovery-Sport-2016_033fr
Pobierz
sprite +494
#leasing #volvo
volvo selekt: Wybierając Volvo Selekt, otrzymujesz 12 miesięcy gwarancji fabrycznej bez dodatkowych kosztów.
comfort od masterlease:
5. Finansujący zobowiązuje się do świadczenia na rzecz Korzystającego, w zamian za zapłatę
@EspressoTonic: Sprawdziłbym to na Twoim miejscu. Jak rozmawiałem ze sprzedawcą, to mówił, że realną fabryczną gwarancję, można dokupić maksymalnie 14 dni od odbioru nowego auta. Po tym terminie nadal można, ale to właśnie będzie już produkt ubezpieczeniowy, a nie faktyczna fabryczna gwarancja. Zatem skoro auto używane, to wg tego co mówił, można do niego dodać już tylko ubezpieczenie.