@sameowoce: Co ja poradzę, że dzisiejsza gospodarka świata zależy od tego czy knur się wyśpi? Ty się śmiejesz a wiedząc, czy się wyspał można było skosić siana na kilka pokoleń xD Wystarczyło czytać jego sociale.
@zalozyc_bukmacherke_w_afryce: on jest jednym z tych ludzi co mogą dobrze funkcjonować po 4 godzinach snu. W ogóle trzeba przyznać, że zdrowie to on ma. Wiele topowych ludzi mówiło, że nie dałoby rady tyle pracować co on
@zalozyc_bukmacherke_w_afryce mnie najbardziej śmieszy jak niektórzy próbują analizować rynek krypto, akcje Tesli, a prawda jest taka, że największy wpływ na ich wycenę mają memy Elona XD
Jakoś przed 2020 to się zaczęło, a ludzie dalej myślą, że rządzą nami poważni ludzie xD
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
Ale ma kaca.
#gielda #polityka
źródło: image
Pobierzźródło: 7b8983d88171e6c0a7004d99a4ae9ba118a73035622475a6fe1102b863ee72fe
Pobierz@zalozyc_bukmacherke_w_afryce: Tak bardzo to xDDDDDDD
źródło: image
PobierzJakoś przed 2020 to się zaczęło, a ludzie dalej myślą, że rządzą nami poważni ludzie xD