Wpis z mikrobloga

Witam chciałbym przedstawić wam moją sytuację, Mam 29 lat i jestem (jeszcze) w 10 letnim związku z moją Angeliką. Otóż ciężko mi to napisać, ale zdradziłem dziewczynę z którą jestem prawie 10 lat i z którą planowałem przyszłość. Zdradziłem ją z prostytutką, czuję się jak ostatni kiep i nie mogę sobie wybaczyć że zrobiłem jej takie świństwo. Stało się to 27 dni temu, a kilka dni później wylądowałem w szpitalu psychiatrycznym bo nie mogłem sobie poradzić z tym ciężarem. Wczoraj przyznałem się jej do zdrady, była w szoku. Pojechała do naszego mieszkania, a dzisiaj napisała mi że potrzebuje czasu, ale żebym nie robił sobie nadziei. Mój stan psychiczny też uległ pogorszeniu, nie mogę normalnie funkcjonować bez garści tabletek na uspokojenie i antydepresantów.

Jeśli czytają to jakieś kobiety to proszę was o radę co mogę zrobić aby ją odzyskać. Jak już wyżej napisałem bardzo żałuję tego co się stało, i nie potrafię wyobrazić sobie życia bez mojej ukochanej. Z góry dziękuję za konstruktywne komentarze bez hejtu w moją stronę.

#zwiazki #rozowepaski #relacje #depresja #wyznanie #milosc
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@dawid-brk zrobiłeś to co robi wielu nie ty jeden nie ostatni. Pozostaje Ci się pogodzić ze stratą i wyjściem ze strefy komfortu. Nie odpisuje jej nic i zacznij nowe życie. Będzie dobrze. Dziesięć zdrowasiek
  • Odpowiedz
nie potrafię wyobrazić sobie życia bez mojej ukochanej.

@dawid-brk: chciałbyś by żyła z kimś takim jak ty? nie zasługujesz na uczciwą dziewczynę i to że żałujesz nic nie zmienia
  • Odpowiedz
@dawid-brk: ale straciła do ciebie zaufanie, okazałeś się inny niż sobie wyobrażała i wątpię by ci kiedyś zaufała zwłaszcza jeśli trafi się ktoś inny, teoretycznie lepszy. Nawet nie masz jej jak przekonać że drugi raz tak nie zrobisz bo patrząc na podobne przypadki to faceci znów to robią. No ale życzę by nawet jak do ciebie nie wróci to jednak sens życia udało ci się odzyskać.
  • Odpowiedz
To nie jest żaden bait. Chyba jeśli się jest ze sobą 10 lat to się tą osobę kocha. To nie jest uzależnienie.

@dawid-brk: Oczywiście, że to jak się jest ze sobą 10 lat, nie powoduje, że się tę osobę kocha. Byłeś być może z przyzwyczajenia i zrobiłeś to czego nie robią kochające osoby.

Każdy popełnia błędy. A ten błąd nie definiuje mnie jako człowieka.

@dawid-brk: Tak, definiuje Cię
  • Odpowiedz
Jeśli czytają to jakieś kobiety to proszę was o radę co mogę zrobić aby ją odzyskać.

Każdy popełnia błędy. A ten błąd nie definiuje mnie jako człowieka.

@dawid-brk: niezły manipulator z ciebie.

nie potrafię wyobrazić sobie życia bez
  • Odpowiedz
@dawid-brk: no to jako kobieta dam ci jedną radę, daj jej spokój, trzeba było trzymać penisa w spodniach, a nie teraz płakać, jakbyś kochał to przez myśl by ci nie przeszło, żeby iść na k---y, a zrobiłeś co zrobiłeś.
  • Odpowiedz
@dawid-brk: Kto sieje wiatr ten zbiera burze. Trzeba ponosic konsekwencje czynow. Gdybym byl ta dziewczyna to dalbym ci ultimatum obcinasz sobie fiuta i zyjemy razem dalej albo tego nie robisz i nara!
  • Odpowiedz