Aktywne Wpisy

Iorem_ipsum +48

JAuStURYErSE +112
Ale dzikusów dzisiaj na ulicach. Nie da się otworzyć okna. Z każdych świateł startują, pałują do odciny, ścigają się, latają na jednym kole xD Samo centrum. Przez 3 godziny nie widziałem ANI JEDNEGO PATROLU. Zaraz sam se kupię litra albo jakaś Mkę z popsami i będę latał bokiem po Marszałkowskiej. Po co jechać na Nurburgring skoro możesz mieć Nurburgring w Warszawie i to bez konsekwencji?
#warszawa #polskiedrogi #
#warszawa #polskiedrogi #
Jeśli czytają to jakieś kobiety to proszę was o radę co mogę zrobić aby ją odzyskać. Jak już wyżej napisałem bardzo żałuję tego co się stało, i nie potrafię wyobrazić sobie życia bez mojej ukochanej. Z góry dziękuję za konstruktywne komentarze bez hejtu w moją stronę.
#zwiazki #rozowepaski #relacje #depresja #wyznanie #milosc
@dawid-brk: Stary poszedłeś na Usługi masażu i przyznałeś się do tego babie ? - To są konsekwencje, mam nadzieje ze przynajmniej dobrze poruchałes
źródło: comment_UD9iJY1ENR6IseQ7JqNOtNcGCD6GLbT8
PobierzTeraz jest status taki, ze
a) zdradziłeś
b) jesteś nie w pełni władz
Jak się kocha, to się nie zdradza. To nie jest trudne do zrozumienia. Będziesz mądrzejszy na przyszłość.
@dawid-brk: chciałbyś by żyła z kimś takim jak ty? nie zasługujesz na uczciwą dziewczynę i to że żałujesz nic nie zmienia
@dawid-brk: Oczywiście, że to jak się jest ze sobą 10 lat, nie powoduje, że się tę osobę kocha. Byłeś być może z przyzwyczajenia i zrobiłeś to czego nie robią kochające osoby.
@dawid-brk: Tak, definiuje Cię
@dawid-brk: niezły manipulator z ciebie.