Wpis z mikrobloga

#smolensk
Nitka: co robiliście 15 lat temu gdy dowiedzieliście się o katastrofie?

Ja zaczynam:
Robiłem rapidografem pismo techniczne na zaliczenie na studiach.
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nitka: co robiliście 15 lat temu gdy dowiedzieliście się o katastrofie?

@mozgen: miałem oglądać FInal Four Ligi Mistrzów siatkarzy, już wszytsko ułożnem, przygotowane, jedzenie kupione a tu.. odwołali. W-------m się.
  • Odpowiedz
@mozgen: srałem

na porannych zakupach zobaczyłem sok z suszonych śliwek, niewiele myśląc wypiłem całą, litrową butelkę i cały dzień spędziłem biegając między tv a klopem
  • Odpowiedz
@mozgen Siedziałem na kompie, na GG zobaczyłem opis kolegi i pamiętam że WP chciało mi się włączyć więc odpaliłem tv by sprawdzić wiadomości
  • Odpowiedz
@mozgen: ja grałem w CS-a na jakimś serwerze typu wiaderko/puchatek i jak starzy usłyszeli w radio, że samolot się rozbił, to włączyli TV. Wtedy był spory chaos informacyjny. Pamiętam że były sprzeczne informacje, że się rozbili, ale że ktoś przeżył, ale potem jak wypłynął pierwszy film od tego gościa co to skręcił telefonem (ten filmik, gdzie wybuchała amunicja z broni funkcjonariuszy BORu) to już wszyscy wiedzieli, że nikt nie miał
  • Odpowiedz
  • 1
@mozgen ja wygram. Zadzwoniła do mnie była, że jest w Bieszczadach z chłopakiem i ze względu na słaby zasięg chciała abym jej sprawdził połączenia na domowym Internecie 🤣 powiadomiłem ją jedynie o katastrofie coby się lewaczka ucieszyła ale więcej nie pomogłem.
  • Odpowiedz