Czos czuję, że w niedzielę będzie tłoczno na drogach ( ͡º͜ʖ͡º) sam czekam jak na szpilkach. Tylko jeszcze nie wiem. Jakieś rozpoczęcie czy spokojna trasa? Trzeba coś zaplanować fajnego (。◕‿‿◕。) oglądam filmy, czytam o tej er-6n i tylko się nakręcam. No i chyba stałem się #teamzieloni bo to już druga Kawa. W pracy nie mogę się na niczym skupić bo myślami już latam na kawie XD
Jakie macie plany na niedzielę? W okol komina czy dłuższa trasa?
@userinshade: nie mamy, ponieważ dorośliliśmy i czekamy z rozpoczęciem sezonu do pierwszego poważnego dzwonu w okolicy, po którym wszystkim mózgi wracają :)
@userinshade: Ja tam sezon zamykam na 2-3 miesiące. Jak jest sucho i powyżej 5'C to jeżdżę. Mam swoje trasy, które się nie nudzą. Np stara zakopianka czy droga do żywca. Jestem z Krakowa, więc nie trudno o fajne traski. Ale ja to spokojnie jeżdżę, najgorzej po mieście, bo ludzie jeżdżą jak debile.
@userinshade: Ciężko chyba mówić o jednolitym rozpoczęciu sezonu, skoro mieszkając na Dolnym Śląsku mogłem z przerwami wyjeżdżać już od końcówki lutego, bo warunki na to pozwalały. W Twojej części Polski faktycznie była do tej pory cisza na drogach?
Na Twoim miejscu wyjechałbym przed tą niedzielą gdzieś chociaż na godzinkę, żeby rozładować parcie na jazdę i pozwolić ciału przypomnieć sobie wszystkie ruchy, dzięki temu wróci Ci trzeźwy osąd i rozgrzewkę obskoczysz.
@amath: W mojej okolicy trzech się już zabiło, ale obserwując jak niektórzy jeżdżą to będzie więcej. Przez to i policja zwiększyła aktywność i jakieś akcje zaczęła robić. Poczekam... @userinshade
@amath nie no, raczej staram się jeździć ostrożnie i przepisowo
@ja_tu_tylko_na_moment też Kraków here, w niedzielę myślę jechać na rozpoczęcie do Częstochowy. Wiem, że ludzi będzie od z-------a, ale nigdy nie byłem, a z Krakowa to rzut beretem
@spydersky niedziela to będzie spokojna jazda, zapoznanie się z maszyną. Rano jadę odebrać moto, potem pewnie Częstochowa albo jakaś boczna trasa do Krakowa, garaż i robię serwis. Na spokojnie
dziś to na główną wszedłem i zobaczyłem tam komentarz tak głupi że aż ciężko mi w to uwierzyć i to jeszcze plusów sporo ma tam już coraz gorzej z ludźmi
Jakie macie plany na niedzielę? W okol komina czy dłuższa trasa?
#motocykle
też kiedyś dorośniesz
nie mniej baw się dobrze i uważaj co robisz :D
Na Twoim miejscu wyjechałbym przed tą niedzielą gdzieś chociaż na godzinkę, żeby rozładować parcie na jazdę i pozwolić ciału przypomnieć sobie wszystkie ruchy, dzięki temu wróci Ci trzeźwy osąd i rozgrzewkę obskoczysz.
Czekam jeszcze na spokojnie z sezonem, chociaż już jeździłem. Może Wielkanoc i dalszy wypad, może dopiero Majówka.
źródło: 1000023601
Pobierzale juz troche kilometrow zrobilem w tym roku
@userinshade
źródło: image
Pobierzhttps://scontent-lhr6-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/488886935_1000411045557934_3622527235622864893_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=EkNAX_JIMZIQ7kNvwG8Dkcx&_nc_oc=Adm1-8WEOpv-utbNnC_414rIgDJ9k9Rjm-FvNU9JGBbT60BPGe5CWEwAlR7eeUlkIuM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-lhr6-1.xx&_nc_gid=IdkXwRjN4LsofC6s_b1iag&oh=00_AfGt3xudPNeZalJBm-F5RAaOlJJ555fyWMTMipi6vwtOBQ&oe=67FDB278
@WolvvloW Biznes się kręci, nieważne ile się załaduje (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@ja_tu_tylko_na_moment też Kraków here, w niedzielę myślę jechać na rozpoczęcie do Częstochowy. Wiem, że ludzi będzie od z-------a, ale nigdy nie byłem, a z Krakowa to rzut beretem
@spydersky niedziela to będzie spokojna jazda, zapoznanie się z maszyną. Rano jadę odebrać moto, potem pewnie Częstochowa albo jakaś boczna trasa do Krakowa, garaż i robię serwis. Na spokojnie