Wpis z mikrobloga

• 83
@fff112: bardziej niż poczucie irytacji, ogarnęło mnie poczucie żenady. Szczególnie, przez ten napis, "jebnięta" i nie wiadomo czy chodzi o auto, czy o właścicielkę xD
  • Odpowiedz
@muchatse: widziałem, nawet zerknąłem na komentarze xD ogólnie pani się nie p------i w tańcu i ma w------e na opinię innych - w co szczerze wątpię
  • Odpowiedz
Czy tylko mnie irytują tacy nadmiernie ekspresyjni, ekstrawertyczni ludzie?

@fff112: Mnie nie irytuja, ja nawet doceniam, gdyby nie oni to by bylo nudno.
  • Odpowiedz
  • 0
@muchatse @muchatse

@fff112: ten napis, "jebnięta" i nie wiadomo czy chodzi o auto, czy o właścicielkę xD

Tak.

Wczoraj widziałem chyba rodzinę bo corsa c, ale te same z-----e felgi i kwiatki. Stała za mną na w korku łeb wychylony do wyprzedzania xD pet w gębie. Dama
  • Odpowiedz
@muchatse ZNACIE TE LASKI, NIE? XD NIEOBLICZALNE, TAKIE SĄ NAJLEPSZE, TAKIE "POZYTYWNIE P----------E" SZALONE. PMS, DARCIE RYJA, ŻRE BO PŁACZE, PŁACZE BO GRUBA, WINKO Z KOLEŻANKAMI DO PORZYGU, NA DVD KOMEDIA ROMANTYCZNA, Z GRAMOFONU MYSLOVITZ, A NA DOJEBKĘ EKOLOGICZNE CIASTECZKA OWSIANE I ORGANICZNA KAWA Z MLEKIEM SOJOWYM. SKOK W BOK Z ENRIQUE BO HORMONY KAZAŁY, GORĄCY TEMPERAMENT XDDDD
ALE JAK MNIE NIE ZNIESIESZ GDY JESTEM NAJGORSZA TO NIE ZASŁUGUJESZ NA MNIE
  • Odpowiedz
bardziej niż poczucie irytacji, ogarnęło mnie poczucie żenady. Szczególnie, przez ten napis, "jebnięta" i nie wiadomo czy chodzi o auto, czy o właścicielkę xD

@muchatse: a może o córkę? napisała moja córka a potem przewijasz i rzuca się w oczy ze jebnięta
  • Odpowiedz
@muchatse: bardzo łatwo to rozszyfrować, na słupku schodzi klar stąd te naklejki z p---y, które za nic nie pasują. Tylne nadkole jest przerysowane lub wychodzi tam rdza, a z tyłu? Z tyłu jest po prostu p----------a xD
  • Odpowiedz