Aktywne Wpisy

izimizixdd +5
Otwieram swój wątek porad życiowych, będę konkurencją dla @MackaCthulhu.
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mlody91pl +2
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

@L3stko: to chyba dobrze, że poddali się procedurom? Czy według Ciebie lepiej by było, gdyby przebywali nielegalnie?
Czyli rotacyjny zaprosil w nagrodę do sejmu przestępcow którzy dopiero co zlamali polskie prawo. W cywilizowanym kraju powinna być dymisja urzedasa
Tylko byście kopiowali wszystko ze zgniłego zachodu. Tfu
Coś się pomyliło, Rosja to na wschód.
Drudzy popełnili przestępstwo i są przestępcami, choć ich status został zalegalizowany.
Nie gryzie Ci się to?
Fakt, że coś się robi na zachodzie oznacza, że tak należy robić? XD Naprawdę chcesz brnąć w taki argument?
@Hieronim_Pompa_Bosh: według mnie i chyba większości Polaków ktoś, kto próbował nielegalnie przekroczyć granicę nie powinien nigdy mieć możliwości legalnie wkroczyć do Polski.
Ale jak ktoś może być przestępca jak nie dostał prawomocnego wyroku bo sprawa została umorzona? Czy nie, oni nie byli przestępcami. Przestępcami jest kasta nadzwyczajna która weszła w kompetencje prezydenta pomimo wyroku TK że Prezydent może sobie ułaskawiac w każdym momencie.
@Hieronim_Pompa_Bosh: jedyna procedura na jaką zasługuje nielegalny imigrant jest deportacja