Króciutki oblot dookoła komina w celu przetestowania amortyzowanego mostka. Wygląda to całkiem obiecująco, ale zobaczymy przy najbliższym wypadzie w plener...
@DwaNiedzwiedzie: Jak ogarnę jakąś dłuższą jazdę, to dam znać przy okazji wrzucania na równik. Na już mogę napisać, że amortyzacja odbywa się za pomocą sprężyny widocznej na zdjęciu w środku. Z mostkiem w zestawie są 4 sprężyny o różnych twardościach. 1 i 2 najbardziej miękkie odpadają, może sprawdziłyby się komuś do emeryckiej jazdy w mieście. Waham się między 3 i najtwardszą. Chwilę jeździłem na obu i 3 wydaje się nieco
dziś właśnie pokazana cała klasa waszego Szczęsnego, nic typ nie wybronił, wszystko co miał wpuścić to wpuścił, to że wcześniej nie wpuszczał to efekt tego że obrona dobrą robotę robiła po prostu
Króciutki oblot dookoła komina w celu przetestowania amortyzowanego mostka. Wygląda to całkiem obiecująco, ale zobaczymy przy najbliższym wypadzie w plener...
#rowerowyrownik #esker
Skrypt | Statystyki
O matko, a co to za wynalazek dla starych ludzi? NFZ to refunduje? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: meroca
PobierzNa już mogę napisać, że amortyzacja odbywa się za pomocą sprężyny widocznej na zdjęciu w środku. Z mostkiem w zestawie są 4 sprężyny o różnych twardościach. 1 i 2 najbardziej miękkie odpadają, może sprawdziłyby się komuś do emeryckiej jazdy w mieście. Waham się między 3 i najtwardszą. Chwilę jeździłem na obu i 3 wydaje się nieco