Aktywne Wpisy

Zamień jedno słowo w tytule filmu na "wykopek". Można odmieniać przez przypadki, liczby, płeć czy co tam się chce. Ja zaczynam :"Odyseja wykopkowa" #glupiewykopowezabawy

purrminator +64
Od razu uprzedzam, nie zwracam za onkologa ( ಠ_ಠ)
Scrolluję FB, wypyerdala mi randomowo wśród "polecanych" takie COŚ. No przecież żeby z siebie .ysrać takie coś to trzeba mieć już jednocyfrowe IQ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gdzie oni ten spam lepią, w psychiatryku? I do kogo to kierują, do pacjentów w pozostałych psychiatrykach?...
It's over dla tego społeczeństwa.
Scrolluję FB, wypyerdala mi randomowo wśród "polecanych" takie COŚ. No przecież żeby z siebie .ysrać takie coś to trzeba mieć już jednocyfrowe IQ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Gdzie oni ten spam lepią, w psychiatryku? I do kogo to kierują, do pacjentów w pozostałych psychiatrykach?...
It's over dla tego społeczeństwa.

źródło: codogurwy
Pobierz
RROOROORRRR
#inteligencja #pytanie #zagadka #iqtest #ankieta
Co będzie dalej?
@bialy100k: hm... nie wiem czy akurat w tym przypadku to dobra alegoria... bo de facto nie widzimy żadnego ze stanów, gdybyśmy widzieli to znaczy, że już nastąpił kolaps funkcji falowej i jest tylko jeden stan.
Amiga...przypomniały mi się "stare dobre czasy" :)
@bialy100k: kolejne "hm..." ;)
Nie ma chyba przesłanek co do istnienia innych stanów.
Zrobienie zdjęcia powoduje, ze nie da się już
@bialy100k: O|R jest prawidłowe w przypadku w którym opisujesz rzeczywisty eksperyment. Kolejny rzut nie zależy w żaden sposób od poprzednich.
W tym przypadku autor nie wykonuje eksperymentu tylko wymyśla kolejne rzuty. Tutaj, jako że całość magicznym sposobem dąży do +/- rozkładu w którym prawdopodobieństwo wyniesie 1/2, chyba jednak prawdopodobieństwo "O" będzie minimalnie większe - bo to nie jest opis realnego zdarzenia a autor będzie chciał uzyskać efekt końcowy