Wpis z mikrobloga

• 0
@zat4ra: Na jedynego upośledzonego to ty tu wychodzisz. Napisałem post jak zaczęło sie zawracanie z górki. Miałem ustawione wysoko stop-lossy na mocno zyskownych pozycjach które też wczoraj wrzucałem ze screenem. Idź więc wyzywać ludzi gdzie indziej.
  • Odpowiedz
MiaΕ‚em ustawione wysoko stop-lossy na mocno zyskownych pozycjach

@Bartekc7: co za belkot wciaz, nie potrafisz pojac czym jest 'stop loss', daj se spokoj
  • Odpowiedz
@zat4ra: Wyjaśnisz powód, dla którego miałoby tak być? :)

Nie wiem, skąd w Tobie tyle jadu, że z miejsca zaczynasz ludzi wyzywać, gdy uważasz, że są w błędzie.

Tym bardziej, że widać, że masz zerowe pojęcie o tym, o czym piszesz. Taki typowy brzuchaty Janusz, któremu wydaje się, że wszystko wie najlepiej, podczas gdy w dupie był i g---o widział. Współczuję ludziom w Twoim otoczeniu.
MechanicznaKaczka - @zat4ra: Wyjaśnisz powód, dla którego miałoby tak być? :)

Nie wi...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: Screenshot_2025-04-10-00-31-15-47_0d618e5acf4fbc6d59bd9e97b2c530d5

Pobierz
  • Odpowiedz
@MechanicznaKaczka: zrozum idee 'stop loss' jesli nie potrafisz jej wygooglac. co do mnie - lol, trafiles :D
pozdrawiam z Cali, wasa nie mam, moje dziewczyny mowia do mnie 'giorgio', a co do gieldy i czy cos o niej wiem .. a, rzuce se linkiem: https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=1952294&strona=1

strasznie ograniczony jestes, synek, to sie nazywa 'projekcja' w psychologii. koncze ta dyskusje, doedukuj sie zanim zaczniesz pajacowac na necie, choc jakichs podstaw! p.s. op
  • Odpowiedz
@zat4ra: Oh, posypujΔ™ gΕ‚owΔ™ popioΕ‚em.
Zawsze tak robiΔ™, ilekroΔ‡ ktoΕ› jako argumentu uΕΌywa tego, ΕΌe kilkanaΕ›cie lat wczeΕ›niej coΕ› mu siΔ™ raz w danej kwestii udaΕ‚o ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)

DziΔ™ki za poprawienie humoru na wieczΓ³r xD

W wolnej chwili możesz podrzucić definicję stop loss, wedle której można go ustawiać tylko na minusie, bo kurczę, jakoś nie mogę takiej znaleźć. Widocznie mało ludzi posiada tak
  • Odpowiedz
@zat4ra: by the way, możesz od razu podesłać definicję wspomnianego zlecenia "stop profit", i u których brokerów można to ustawiać, bo u żadnego nie widzę takich orderów xD

Tylko wiesz, ΕΊrΓ³dΕ‚o inne, niΕΌ giorgio-finansista.blog.pl

Ah ta wiedza, aΕΌ bije po oczach.
Czekam na zostanie olΕ›nionym, jednak wiem juΕΌ, ΕΌe nic z tego nie wyjdzie ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)
  • Odpowiedz