@Bartekc7: MusiaΕem ΕΊle CiΔ zrozumieΔ. OdebraΕem festiwal SL jako ich odpalanie po bΕΔdnie obstawionej pozycji. JeΕli ustawione juΕΌ na plusie, to w takim razie szampan i cygaro π
@zat4ra: Na jedynego upoΕledzonego to ty tu wychodzisz. NapisaΕem post jak zaczΔΕo sie zawracanie z gΓ³rki. MiaΕem ustawione wysoko stop-lossy na mocno zyskownych pozycjach ktΓ³re teΕΌ wczoraj wrzucaΕem ze screenem. IdΕΊ wiΔc wyzywaΔ ludzi gdzie indziej.
@zat4ra: WyjaΕnisz powΓ³d, dla ktΓ³rego miaΕoby tak byΔ? :)
Nie wiem, skΔ d w Tobie tyle jadu, ΕΌe z miejsca zaczynasz ludzi wyzywaΔ, gdy uwaΕΌasz, ΕΌe sΔ w bΕΔdzie.
Tym bardziej, ΕΌe widaΔ, ΕΌe masz zerowe pojΔcie o tym, o czym piszesz. Taki typowy brzuchaty Janusz, ktΓ³remu wydaje siΔ, ΕΌe wszystko wie najlepiej, podczas gdy w dupie byΕ i g---o widziaΕ. WspΓ³ΕczujΔ ludziom w Twoim otoczeniu.
strasznie ograniczony jestes, synek, to sie nazywa 'projekcja' w psychologii. koncze ta dyskusje, doedukuj sie zanim zaczniesz pajacowac na necie, choc jakichs podstaw! p.s. op
@zat4ra: Oh, posypujΔ gΕowΔ popioΕem. Zawsze tak robiΔ, ilekroΔ ktoΕ jako argumentu uΕΌywa tego, ΕΌe kilkanaΕcie lat wczeΕniej coΕ mu siΔ raz w danej kwestii udaΕo ( Ν‘Β°ΝΚΝ‘Β°)
DziΔki za poprawienie humoru na wieczΓ³r xD
W wolnej chwili moΕΌesz podrzuciΔ definicjΔ stop loss, wedle ktΓ³rej moΕΌna go ustawiaΔ tylko na minusie, bo kurczΔ, jakoΕ nie mogΔ takiej znaleΕΊΔ. Widocznie maΕo ludzi posiada tak
@zat4ra: by the way, moΕΌesz od razu podesΕaΔ definicjΔ wspomnianego zlecenia "stop profit", i u ktΓ³rych brokerΓ³w moΕΌna to ustawiaΔ, bo u ΕΌadnego nie widzΔ takich orderΓ³w xD
Tylko wiesz, ΕΊrΓ³dΕo inne, niΕΌ giorgio-finansista.blog.pl
Ah ta wiedza, aΕΌ bije po oczach. Czekam na zostanie olΕnionym, jednak wiem juΕΌ, ΕΌe nic z tego nie wyjdzie ( Ν‘Β°ΝΚΝ‘Β°)
#gielda
Sam miaΕem to robiΔ, bo obstawiaΕem, ΕΌe maΕpa jednak pozostanie przy swoim
@Bartekc7: co za belkot wciaz, nie potrafisz pojac czym jest 'stop loss', daj se spokoj
Nie wiem, skΔ d w Tobie tyle jadu, ΕΌe z miejsca zaczynasz ludzi wyzywaΔ, gdy uwaΕΌasz, ΕΌe sΔ w bΕΔdzie.
Tym bardziej, ΕΌe widaΔ, ΕΌe masz zerowe pojΔcie o tym, o czym piszesz. Taki typowy brzuchaty Janusz, ktΓ³remu wydaje siΔ, ΕΌe wszystko wie najlepiej, podczas gdy w dupie byΕ i g---o widziaΕ. WspΓ³ΕczujΔ ludziom w Twoim otoczeniu.
ΕΊrΓ³dΕo: Screenshot_2025-04-10-00-31-15-47_0d618e5acf4fbc6d59bd9e97b2c530d5
Pobierzpozdrawiam z Cali, wasa nie mam, moje dziewczyny mowia do mnie 'giorgio', a co do gieldy i czy cos o niej wiem .. a, rzuce se linkiem: https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=1952294&strona=1
strasznie ograniczony jestes, synek, to sie nazywa 'projekcja' w psychologii. koncze ta dyskusje, doedukuj sie zanim zaczniesz pajacowac na necie, choc jakichs podstaw! p.s. op
Zawsze tak robiΔ, ilekroΔ ktoΕ jako argumentu uΕΌywa tego, ΕΌe kilkanaΕcie lat wczeΕniej coΕ mu siΔ raz w danej kwestii udaΕo ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)
DziΔki za poprawienie humoru na wieczΓ³r xD
W wolnej chwili moΕΌesz podrzuciΔ definicjΔ stop loss, wedle ktΓ³rej moΕΌna go ustawiaΔ tylko na minusie, bo kurczΔ, jakoΕ nie mogΔ takiej znaleΕΊΔ. Widocznie maΕo ludzi posiada tak
Tylko wiesz, ΕΊrΓ³dΕo inne, niΕΌ giorgio-finansista.blog.pl
Ah ta wiedza, aΕΌ bije po oczach.
Czekam na zostanie olΕnionym, jednak wiem juΕΌ, ΕΌe nic z tego nie wyjdzie ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)