Mirki mam może głupie pytanie Zapisałem się na kurs na patent na braterstwo.eu za te 240 pln ze składki Trwa to 6h - czy w tej cenie jest amunicja a jeśli tak to ile czy na miejscu place za amunicje
@SzlachcicPolny: Szkolenie podstawowe ma stały program i rzeczywiście nic tam nie dokupisz. natomiast po zrobieniu tego szkolenia w skynecie odblokowuje się możliwość doszkolenia, czyli treningu z konkretną bronią klubową.
I radzę się pospieszyć - pojawił się nowy regulamin, podobno od lipca będzie można zdawać egzamin tylko w województwie macierzystym klubu, dla KS Amator to będzie Dolnośląskie (Wrocław).
@Karzbig: A ja tam nie rozumiem fenomenu braterstwa i widzę to trochę jak "Przyśpieszony kurs prawa jazdy w Łomży dla Polonii". Uzyskanie pozwolenia na b--ń jest banalnie proste i nie potrzeba żadnego prowadzenia za rękę. Jeśli petent nie ma problemu z głową czy odciętej ręki, to pozwolenie uzyska bez problemu
@ElementalX7: Jest banalne, ale dla ludzi, którzy juz je maja :) Większość ludzi dalej myśli, że zdobycie pozwolenia jest trudne lub wymaga odpowiednich znajomości. Bratestwo popularyzuje strzelectwo wśród ludzi spoza środowiska strzeleckiego.
@ElementalX7: Powiem tak - ten kto miał do czynienia z postPRLowskimi leśnymi dziadkami z branży strzeleckiej, ten w cyrku się nie śmieje. Braterstwo zmieniło podejście, pokazało że można inaczej niż użeranie się ze starymi dziadami. Dlatego osiągnęło taki sukces.
Zapisałem się na kurs na patent na braterstwo.eu za te 240 pln ze składki
Trwa to 6h - czy w tej cenie jest amunicja a jeśli tak to ile czy na miejscu place za amunicje
#strzelectwo #bron
W tej cenie masz całe szkolenie praktyczne.
@ElementalX7: bo jest kilkakrotnie tańsze od januszowych klubów i wszystko jest dopilnowane na czas/zautomatyzowane