Aktywne Wpisy

charmingman +326
Pytanie do bezdzietnych, którzy również nie planują dzieci w przyszłości — jaki jest wasz plan na przyszłość? Na starość? Jak się utrzymacie, jak macie zamiar przeżyć starość?
Nie pytam aby oceniać, jestem po prostu ciekawy, ale i mam też znowu minimalum czasu, to myślałem skrobnąć coś na ten temat, ale potrzebuję jakichś informacji od samych zainteresowanych.
Komentarze w stylu "hehe jak coś to pójdę z liną do lasu" i inne bzdury będę
Nie pytam aby oceniać, jestem po prostu ciekawy, ale i mam też znowu minimalum czasu, to myślałem skrobnąć coś na ten temat, ale potrzebuję jakichś informacji od samych zainteresowanych.
Komentarze w stylu "hehe jak coś to pójdę z liną do lasu" i inne bzdury będę
Mirki i mirabelki, jako że to wszystko tak zapieprza że zamkniesz oczy i już nie wiesz o nowościach mam małe zapytanie.
Dysk zewnętrzny ssd, do trzymania danych.
Jakiego producenta warto brać pod uwagę, pamiętam że dobre jakościowo dyski robiło WD ale czy nadal ? Szukam czegoś co będzie służyło łata jako bank danych do którego będę dorzucał kolejne.
@Nodd: Wybierz jedno.
@Nodd nie ma znaczenia, jaki dysk kupisz, to nadal jeden dysk — może ulec awarii, a widzę to codziennie (zajmuje się odzyskiem).
Lepiej mieć dwa najtańsze dyski i dwie kopie niż jeden "polecany" czy najlepszy.
Kup dowolne dwa i rób kopie
@serwismaniek: Jeszcze 10 lat temu bym polemizował, przekonywał, dyskutował. Teraz mi się już nie chce.