Aktywne Wpisy

adisoniusz +253
ROZDAJO 100PLN
Mirsony z racji tego że na koniec miesiąca przeprowadzam się na nowe, prawie swoje mieszkanie chciałem Was spytać o opinie. Będę się urządzał od zera stąd moje zapytanie. Co jest Waszym must have w mieszkaniu? Air fryer, rolety zewnetrzne, podstawka do robienia kupy? Bede bardzo wdzięczny za każdą rzecz i opinie. A żeby troche rozruszać tego posta oranizuje #rozdajo
2x100zł - jedna stówka dla osoby którą wylosuje mirkorandom
Mirsony z racji tego że na koniec miesiąca przeprowadzam się na nowe, prawie swoje mieszkanie chciałem Was spytać o opinie. Będę się urządzał od zera stąd moje zapytanie. Co jest Waszym must have w mieszkaniu? Air fryer, rolety zewnetrzne, podstawka do robienia kupy? Bede bardzo wdzięczny za każdą rzecz i opinie. A żeby troche rozruszać tego posta oranizuje #rozdajo
2x100zł - jedna stówka dla osoby którą wylosuje mirkorandom

źródło: image
Pobierz
zibizz1 +171
Hej, u was też są takie sytuacje że parking jest wolny a ktoś parkuje w ten sposób? U mnie jest to nagminne. Kiedyś jednej pani zwórciłem uwagę to powiedziała że nie moja sprawa.
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi

źródło: parkowanie
Pobierz
Jakie suplementy diety, aby wspomóc redukcję? Chodzi aby zmniejszyć apetyt czy być bardziej sytym?
#suplementy #zdrowie #dieta #mikrokoksy #redukcja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: ozempic, ale to lek.
u mnie na zmniejszenie apetytu pomaga kofeina.
możesz kupić sobie siemię lniane mielone, zalewasz ciepłą wodę, nie wrzątkiem, czubatą łyżkę lub dwie i zostawiasz na pół godziny zrobi się fajny kisiel, możesz dodać delikatnie soku jak nie będzie smakować, ale ja piłem na redukcji takie bezsmakowy, smak jest po prostu nijaki :)
Ogólnie siemię lniane ma to do siebie a inaczej mówiąc błonnik że niweluje on uczucie głódu, poczytaj na google jak działa błonnik w
@mirko_anonim: marchewka.
@extraordinary_seaman: lepiej nie dawaj
źródło: IMG_20250207_184814
Pobierz@extraordinary_seaman: ~12% bf to chyba nie taki gruby
@extraordinary_seaman: XDDD