Aktywne Wpisy
Marysiabaton +386
#aborcja
prawilnie przypominam, że nie ma bardziej zdegenerowanej i antyludzkiej ideologii niż "prolajf".
nie ma bardziej antyludzkiego "przekonania", że życie i jego wartość mieści się w kupie mięsa, którą mój pies zeżarlby na śniadanie i nawet się nie zorientowal
nie
prawilnie przypominam, że nie ma bardziej zdegenerowanej i antyludzkiej ideologii niż "prolajf".
nie ma bardziej antyludzkiego "przekonania", że życie i jego wartość mieści się w kupie mięsa, którą mój pies zeżarlby na śniadanie i nawet się nie zorientowal
nie

OkruszekChlebka +56
Wrzucam jeszcze raz bo ostatnio jakoś tak wyszło że większość ludzi przespała, a szkoda dobrego materiału żeby się zmarnował i nie poszedł w gorące.
Mój najlepszy jak dotąd film :p
Dajcie plusika bo się napracowałem mocno a d--a też nie najgorsza
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt
Mój najlepszy jak dotąd film :p
Dajcie plusika bo się napracowałem mocno a d--a też nie najgorsza
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt

#p0lka #przegryw
źródło: image_picker_724AA95E-223D-4906-A978-4D1FF0E40B01-36331-000004294F5ADE7A
Pobierzźródło: 70e2cfadde2f59eeb8457b008c68e247
Pobierzźródło: istockphoto-157506377-1024x1024
PobierzZapomniał użyć toniku do twarzy przez co cera aż się cała świeci, na pewno nie przytrymywał równo brwi, no i chyba mu mikron w rzęsach odstaje od lewej do prawej.
źródło: polak zakolak
PobierzTaki "zadbany", zwykły facet jest dla kobiet, no, zwykły po prostu. Taka higiena to jest po prostu standard. Jasne, brak takiego zwykłego zadbania o siebie z pewnością obniża atrakcyjność, ale jak spełniasz to wymaganie to tak naprawdę dopiero zaczynasz na poziomie podłogi.
@styxu: tak, jeszce nieironicznie dokladaja do tego sprzatanie, stala prace i brak nalogow. One sa tak odklejone, ze tego sie nawet nie da skomentowac XDDD