Aktywne Wpisy

enzomatrix +2
Chcę kupić auto sprowadzone z zagranicy, sprzedawca namawia mnie na spisanie umowy na tzw. niemca, czy takie namawianie nie podchodzi pod jakiś paragraf?
#motoryzacja #samochody #handlarze #prawo
#motoryzacja #samochody #handlarze #prawo

wscieklizna_irl +15
Gry do pobrania na steamdecka:
-Ninja gaideny
-Devil mej kreje
-Sekiro
-The messenger
-Ninja gaideny
-Devil mej kreje
-Sekiro
-The messenger

źródło: temp_file4119846751304179667
Pobierz
33 letni robol bez perspektyw. Ponad 10 lat temu uwierzyłem, że zawód spawacza to jest coś co da dobre pieniądze. A rzeczywistość? Kołchozy, konkurencja ze wschodu i ciężka fizyczna praca. Umieram każdego dnia. Praca która miała być moim powołaniem, okazał się udręka za grosze. Spawacze są traktowanie jak g---o, bo zaraz jakiś ze wschodu będzie robił za połowę stawki polskiego spawacza. Stawki od dawna stoją w miejscu, a nawet spadają. W dużych, wojewódzkich miastach można liczyć na 5-6k i to jest maks na etacie 8 godzin. Dramat chłopa #pracbaza #pracaspawaczamnieprzeistacza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
źródło: 1000016040
PobierzJesteś typowym powtarzaczem internetowym, co jeszcze napiszesz że na statku miłości jest mnóstwo miłości? tylko nie zapomnij dodać że to dla kobiet XD, tak samo jest z tymi twoimi specjalnymi zarobkami u spawaczy, dużo zarabiają tylko nieliczni spawacze i takie stanowiska są obsadzone, a wejście jest bardzo wymagające i konkurencyjne albo praca jest super niebezpieczna, a tak typowy spawacz to zwykły robol który cały dzień robi jak zwykły
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero