Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego liquidy produkowane przez "polskich producentów" są tak gwniane w smaku i aromacie?

W ciągu ostatnich dwóch dni próbowałam losowo pięć marek od czterech producentów - fluo, bang, pinky, duo, mono i wszystkie wysiadają w porównaniu z najtańszym ivg i aroma kingiem.

#vape #epapierosy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
nieugięty-sympatyk-34: Ale tu nie chodzi o słodycz która wynika wprost z faktu dodania lub nie odpowiedniej ilości słodzika.

Aromaty są gwniane i słabej jakości, kompozycje to samo (proporcje bo tu nikt nie wymyśla koła na nowo i 90% oferty na świecie to to samo) - niska intensywność zapachu który nie przypomina nut deklarowanych na etykiecie, dodatkowo przypuszczam że oszczędza się na ich ilości bo z tych pięciu próbek każda była taka jakby wyprana.
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim bo to polska. Wystarczy wypuścic przesłodzony ściek, a i tak będą kupować bo przecież nikt nie wyda 50-70 zł za jedną butelkę bo mu żal. I tak to się kręci. Mam nadzieję że ten rynek w Polsce umrze.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: @ak44 To nie tylko w Polsce tak jest. Ja akurat liquidów nie kupuję, tylko shortfille i longfille. Mieszkam w Holandii, tutaj w ogóle nie mieli dużych butelek, a teraz to już w ogóle jest abstrakcja, bo zakazane są płyny smakowe, poza smakami tytoniowymi. Stacjonarnie kupuję w Niemczech i w Belgii. Jest bardzo trudno znaleźć coś w normalnej cenie i żeby smakowało. W Belgii miałem już jakieś takie, które
  • Odpowiedz