Wpis z mikrobloga

@Turin89 Elektorat Mentzena nie ma szanuje cudzej wolności i własności.

Nie są to też zwolennicy sprawiedliwości, dlatego chętnie uratują PiSowców przed karami.
  • Odpowiedz
Zwróciłem dziś na to uwagę w Warszawie. Banery memcena wiszą nietknięte a obok z nich pocięte trzaskowskiego. W wielu punktach.

@SepulkoZnawca: U mnie we wsi memceny pocięte, trzaskowskieo nie ma wcale. Nowogrodzki też już chyba nie wisi, a wisiał.
  • Odpowiedz
@Turin89: Powinien być całkowity zakaz agitacji wyborczej poprzez plakaty wieszane na płotach i słupach, w każdych wyborach. Zaśmiecają miasta a nic nie wnoszą.
  • Odpowiedz
  • 2
@Turin89 w Tarnowie (chyba) na ogrodzeniu Parku Strzeleckiego widziałem zniszczony plakat Trzaskowskiego, co ciekawe z wlepkami konfy xD wiszący obok plakat Memcena jak nowy
  • Odpowiedz
@Turin89 odkąd ruszyła kampania całe mirko zawalone pomyjami na Menztena czy Nawrockiego. Jeszcze wczoraj ktoś wrzucał zdjęcie pobazgranego plakatu Menztena i większość w komentarzach klaskała. Przyszłych wyborców innej opcji niż Trzaskowski czy Hołownia nazywa się tu debilami, a tu ktoś z jakimś szanowaniem rywali wyjeżdża. Niezła odklejka.
  • Odpowiedz
Zwróciłem dziś na to uwagę w Warszawie. Banery memcena wiszą nietknięte a obok z nich pocięte trzaskowskiego. W wielu punktach.

@SepulkoZnawca: ja widziałem zniszczony baner Menztena, Poznań przy rondzie Obornickim na płocie do prywatnej działki. I co teraz?

Myślisz, że fanatycy są tylko w pisie albo tylko w konfederacji? :D
  • Odpowiedz