Aktywne Wpisy

dumblecunt +481
czy tylko mi się wydaje, czy Kwachu absolutnie zdominował tych pisowskich funkcjonariuszy? xDDD #kanalzero

eleganckichlopak +555
Porównajcie sobie Dude z przed kilku dni z którego nawet Mazurek kręcił beke do Kwacha dziś. To jest jakaś gigantyczna przepaść intelektualna. Niesamowite, że ten naród mógł kiedyś wybrać prezydenta Kwaśniewskiego, a później po 10 latach prezydentury półgłówka może wybrać zwykłego przestępcę XD To społeczeństwo zachowuje się tak nielogicznie xd
#kanalzero
#kanalzero
Próbowałem stosować setralinę od 50 mg do 150 mg przez 3 miesiące, ale żadna dawka nie pomogła. Tak, dodała mi siły, ale nie pomaga na pewność siebie i fobie. Dodatkowo mam straszne bóle głowy i uszu i poty. Chcę przejść na Nexpram (escitalopram) lub pregabalinę. Proszę o poradę, który jest lepszy? Chcę tylko zmniejszyć swoje lęki i ból neuropatyczny. Nie chcę znowu doświadczać miesięcy skutków ubocznych. Czy stosowałeś któryś z tych leków? Proszę o opinię czy mieliście też taką nietolerancje Setraliny jak było z jej schodzeniem i opinie o alternatywnych lekach które podałem. Dzięki
#setralina #escitalopram #pregabalina
Silna depersonalizacja/derealizacja - check. Nudności - check. Dodatkowo - moją ofiarą padło już kilka szklanek (wszystko Ci będzie wypadać z rąk) i nabawiłem się kilku siniaków (jednym ze skutków ubocznych
Escitalopram był w porządku poza tym jednym objawem/skutkiem ubocznym. Nie usypiał.
Mi się zdarza zjeść z 900mg w ciągu dnia i nic mi takiego nie dolega
Pewnie sprawa indywidualna
Po pierwszej swojej już rzygałem jak kot.
Ludzie biorą nawet i po 1500mg ale tam to już chyba toaletka jest ładna
Ja biorę okazjonalnie 2 razy w tygodniu na polepszenie humoru i aktywizację
W tygodniu mi starcza 150 w dwóch dawkach po 75mg wtorek a później sobota 300 do 450 zależy od dnia
Bardzo cenię sobie ten lęk jako trzeźwy alkoholik od 10 lat