Aktywne Wpisy
#igrzyskabebzonow v6
niestety mam malo czasu pisac podsumowania, ale postaram sie takie zbiorcze z tygiodnia 4 i 5
w skrocie - jest zle
grubasy sa leniwe, tluste i glupie
serio
niestety mam malo czasu pisac podsumowania, ale postaram sie takie zbiorcze z tygiodnia 4 i 5
w skrocie - jest zle
grubasy sa leniwe, tluste i glupie
serio

Greensy +70
Rozwiązanie na problemy tego świata
źródło: 1000069482
Pobierz

piszesz że nierozumiem i nie potrafię analizować systemów podatkowych a potem nigdzie nie piszesz gdzie i jak się
https://eidgenossen.medium.com/the-nazi-origins-of-horseshoe-theory-5d9aa0ee277c
Tak, ludzie którzy utożsamiają lewice ze złem a prawice z dobrem - albo odwrotnie - są zelotami. Możesz to nazywać horseshoe theory, złotym środkiem, albo żyrafą w różowe ciapki ale to nie zmienia meritum - ŻADEN EKSTREMIZM nie jest dobry. Nigdy nie był i nigdy nie będzie.
Pan Zandberg czy pan Ikonowicz są równie groźni
jak razemki to nie jest umiarkowana socjaldemokracja to pokaż mi umiarkowaną socjaldemokracje - może być przykład i z polski i zza granicy
- SPD
- demokraci z okolic Obamy i Bidena
- Labour bez Corbyna i jego ziomków
- SLD za czasów Belki był socjaldemokracją
Ogólnie wszystko na lewo od centrum co nie krzyczy "zabić kapitalizm" może aspirować do bycia socjaldemokracją.
@aei9077: bo podatki są tak skonstruowane że:
5000 zł brutto minimalna dla osiemnastolatka z łopatą już za niecały rok teraz niewiele mniej ale bez magcznej 5 na start.
~7000 zł brutto mediana xD
~12000 brutto wchodzisz w drugi