Aktywne Wpisy

njay +297
#kupujcopolskie
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:

źródło: temp_file8282442092179594491
Pobierz
inkill +1368
źródło: image
PobierzKolega ma zadatki na prezydenta USA.
@fraciu: Kto traci przy stabilnie rozwijającym się rynku?
@fraciu: W jaki sposób tracili robotnicy na rozwijającym się rynku?
@fraciu: I w jaki sposób robotnicy na tym tracili? Skala bezrobocia w USA to 4%.
Zachęciłem do czytania.
@fraciu: XDDDD
Szkoda mi czasu na ciebie XD
@fraciu: Przez takie myślenie "ludzi" ponad 100 lat temu, książka archipelag gułag Sołżenicyna ma aż 2000 stron xd
@V3ntu no ale tak jest xD wprowadź prawo które zadowoli wszystkich, proszę bardzo.
To o czym mówisz teoretycznie ma sens i zasadniczo jest imitowaniem gospodarki Nazistowskiej z megakorporacjonizmem w niby-autarkii, w praktyce natomiast mam pewne wątpliwości czy to przejdzie. Na pewno nawet jeżeli się uda to zarżnie Amerykańską hegemonię.