Wpis z mikrobloga

@NocnikDzienny: tak guano jakich mało. Zalogowałem się w Wietnamie do ich platformy raz niepoprawnym hasłem. 1 raz! Dostałem informację że z uwagi na podejrzane zachowanie muszę się do nich zgłosić osobiście. Ewentualnieoge dzwonić na infolinię. Oczywiście nie mają placówki w Wietnamie więc dzwonię. Pierwszy konsultant (mówię mu w pośpiechu że potrzebuje informacji jak to odblokować bo jestem poza granicami kraju i żeby się streszczał) dostałem info że wcale nie muszę
  • Odpowiedz
@kazoo akurat za taką reakcję systemów plusik, lepiej raz w życiu musieć wydać parędziesiąt zł na infolinii niż stracić hajs z konta
  • Odpowiedz
@pawciux: no nie wiem czy przy jednej literówce, to wskazane. Tym bardziej , że ich aplikacja była cały czas zalogowana. A logowanie na koncie z Azji nie były nietypowe w moim przypadku.
  • Odpowiedz
@NocnikDzienny
Uważaj by nie nadpłacić tym debilom po okresie pożyczki.
Z racji iz nie jestem ich klientem tylko realizowalam zakup na raty to straciłam mozliwosc wglądu w stan spłacenia pożyczki po jej spłaceniu - aplikacja nie chciała się włączyć, a wiedzialam ze tam jest nieduża nadpłata. Poszłam do banku by wyjaśnić sprawę.
Konsultant najpierw mi wmawial ze nie ma zadnej nadplaty, potem ją jednak znalazł i teraz najlepsze, on twierdzil ze
  • Odpowiedz
@pawciux: tylko ze op narzeka na wprowadzenie w błąd przez pracownika przez co musiał dzwonić ponownie i wydać więcej pieniędzy. Taka ochrona coś daje twoim zdaniem? 3 razy powinno się wpisywać błędnie do zablokowania bo co, Wietnamczyk zna hasło ale się pomylił i drugim razem wpisze dobre? xd
  • Odpowiedz
@nothanks

powodział do mnie, uwaga, ŻE TRZEBA PILNOWAĆ SWOICH PIENIĘDZY XD

Trzeba było powiedzieć, że właśnie to robisz, dlatego przyszłaś ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@plusikdziczku 1. Uważam, że błędne hasło plus ryzykowna lokalizacja to dobre przesłanki do blokady 2. Op poganiał pracownika na infoliniico mogło zapalić czerwona lampkę i pracownik chciał go odpulic, aby nie zostać przypadkiem zmanipulowanym przez potencjalnego oszusta. Myślę też że warto przede wszystkim spojrzeć na tę sytuację z perspektywy gdyby jednak został oszukany w jakiś sposob. Wtedy by jęczał że zabezpieczenia ujowe i olaboga
  • Odpowiedz