Aktywne Wpisy

dran2 +49
Po 5 tygodniach dojrzewania domowe guanciale jest gotowe, czas na carbonarę ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #kuchniawloska
#gotujzwykopem #kuchniawloska

źródło: temp_file8525532072933045340
PobierzCzy dodajecie czosnek do carbonary?
- No pewnie! 55.2% (413)
- Nigdy! 44.8% (335)

Tak czytam niektóre komentarze odnoście tego zaginięcia 11 latki, w których pojawia się "rodzina prosi o nie zadawanie pytań".
Według mnie jeśli już stawia się cały kraj na nogi i puszcza ogólnopolskie alerty poszukiwawcze to z automatu, po finale akcji obowiązkiem jest podanie czy było to zaginięcie, uprowadzenie, porwanie, ucieczka itd. A po dokładniejszym śledztwie możnaby nawet podać motyw.
A nie jak w wielu sprawach, gdzie uciekają młode siksy lat 16, aby się
Według mnie jeśli już stawia się cały kraj na nogi i puszcza ogólnopolskie alerty poszukiwawcze to z automatu, po finale akcji obowiązkiem jest podanie czy było to zaginięcie, uprowadzenie, porwanie, ucieczka itd. A po dokładniejszym śledztwie możnaby nawet podać motyw.
A nie jak w wielu sprawach, gdzie uciekają młode siksy lat 16, aby się
Elo. Po świętach składam wypowiedzenie obrobię sobie 2-3 miesiące wolnego. Muszę odpocząć, naładować baterie, chcę trochę pojeździć na rowerze jak będzie ładnie.
Jeśli ja sam złożę wypowiedzenie to w urzędzie pracy zgłaszam się do ubezpieczenia a podobno coś jeszcze płacą?
Robotę nową mam od 01.06 albo 01.07 i jeśli z urzędu pracy wyślą mnie gdzieś na rozmowę to rozumiem że te ich wypłaty stracę a co z ubezpieczeniem?
@darek-jg a no to luzik arbuzik. To sobie złożę wypowiedzenie i miesiąc wolnego do końca mają a od 1.06 do pracy.