Zdemaskowaliśmy jednego działacza Konfederacji na wykopie. Wieść się niesie, że kleopatrixx niby różowy pasek, a jednak to Mariusz Rogowski - oficjalny działacz konfederacji. Koleś poszedł na wiec Hołowni i zawiało onucą, został zezłomowany przez Szymka i od tamtej pory jest offline XD Mariuszek prowadzi salon fryzjerski, wziął ponad milion złotych pomocy publicznej. Kwintesencja konfiarza XD
@ifnot: a wiesz, że włam to nie jest legitna sprawa, dlaczego mam mu ułatwiać i dostarczać dowodów do pozwu o włam? Wiele osób to widziało, wiele osób o tym mówiło.
Natomiast jeśli kleopatrixx czuje się zniesławiony to niech mnie pozywa, czekam na to. Będzie musiał udowadniać, że to nie on.
Tak samo nie dodaję tego zdjęcia z tej prywatnej imprezy z obrazem kleopatry na ścianie, jakieś elementarne zasady mam mimo,
@Jarusek: aha, czyli na razie to jest słowo przeciwko słowu i tylko mówisz, że masz dowody ale nie pokazesz. W takim razie, nie ma dowodów, więc na ten moment jedyne co mogę stwierdzić, to że manipulujesz i rozpowiadasz nieprawdę.
@Jarusek: Naprawdę nie wiem jak trzeba być odklejonym, żeby bez cienia żenady mówić "mam dowód ale nie pokaże" i chyba jednocześnie być święcie przekonanym, że to załatwia sprawę w dyskusji randomów w internecie i właściwie nikt nie ma prawa wymagać czegokolwiek więcej xD
Was to wykopki naprawdę, stemplować na środku czoła i w cyrku wystawiać.
@Jarusek: przeczytalem co wysłałeś i... nie ma tam dowodów. Dawaj coś więcej, bo słabo to wygląda. Wygląda, że ordynarnie kłamiesz, żeby tylko zaszkodzić partii Konfederacja. Czyli dokłądnie tak jak to robią Tuskoboty, czy jesteś jednym z Tuskobotów? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Jarusek: sobie sprawdzaj. Zwyczajnie nie masz dowodów i rozsiewasz plotki, tak to wygląda. Jedyne Twoje screeny jakie widziałem, to takie, które podpisywałeś własnym komentarzem, tak jak robią to propagandziści w TVP. Próbujesz wmawiać ludziom co mają myśleć, a dowodów brak.
a wiesz, że włam to nie jest legitna sprawa, dlaczego mam mu ułatwiać i dostarczać dowodów do pozwu o włam? Wiele osób to widziało, wiele osób o tym mówiło.
Zasłaniasz się włamem, ale jak rozumiem, to nie Ty robiłeś ten włam, Ty tylko masz screeny z tego włamu, więc nic Ci nie grozi prawnie, bo każdy w internecie może zrobić screena, więc może jednak opulikujesz te swoje dowody? ( ͡°͜ʖ͡°)
@ifnot: gwarantuję moim informatorom anonimowość. Jeśli jakiekolwiek okoliczność wynikające z publikacji screena mogłyby przyczynić się do identyfikacji sprawcy włamu to ja w to nie wchodzę. Musisz
w dyskusji z ułomnymi konfiarzami nic nigdy niczego nie załatwi
@Jarusek: być może z ułomnymi konfiarzami nie, ale w rozmowie z jakimikolwiek normalnymi ludźmi rzucanie oskarżeń bez dowodu uchodzi za równie głupie co gówniarskie, na co zwraca ci uwagę 3/4 rozmówców tej dyskusji, ale wiadomix.
@Jarusek: wszystko to by się zgadzało jak by były dowody, a tak to nic się nie zgadza.
Musisz się z tym pogodzić i jakoś z tym żyć. Życie konfiarza jest ciężkie.
Ja nie muszę się z niczym godzić. Ja się godzę z faktami, a jak ich nie ma i są tylko domysły, to to zlewam i czekam na dowody. Ciężkie to jest życie takich propagandystów jak Ty, bo muszą się
Podsumowując ten wpis, OP nie ma żadnych dowodów i tylko p------i głupoty, bo nie lubi Konfederacji. Jak by miał zrzuty ekranu to by wrzucił, ale widocznie g---o ma i chodzi tylko o to żeby naganiać na Konfederację.
https://x.com/AntyKonfiarz/status/1909870611435844078
#bekazprawakow #4konserwy #konfederacja #polityka
Czy Mariusz kleopatrixx Rogowski powinien pójść na wiec Trzaskowskiego?
Natomiast jeśli kleopatrixx czuje się zniesławiony to niech mnie pozywa, czekam na to. Będzie musiał udowadniać, że to nie on.
Tak samo nie dodaję tego zdjęcia z tej prywatnej imprezy z obrazem kleopatry na ścianie, jakieś elementarne zasady mam mimo,
#4konserwy #neuropa #gownowpis #konfederacja #wykop #wykopseriousbusiness
źródło: Screenshot 2025-04-09 at 12-25-46 Skąd wiadomo że @kleopatrixx to jakiś Mariusz Są na to jakieś dowody... (@Headcrab_B) Wykop.pl
Pobierzźródło: Screenshot 2025-04-09 at 12-27-11 Z racji tego że pewien Mariuszek AKA @kleopatrixx doznał lekkiego inc... (@Normie_Lurker) Wykop.pl
Pobierz@Jarusek: Naprawdę nie wiem jak trzeba być odklejonym, żeby bez cienia żenady mówić "mam dowód ale nie pokaże" i chyba jednocześnie być święcie przekonanym, że to załatwia sprawę w dyskusji randomów w internecie i właściwie nikt nie ma prawa wymagać czegokolwiek więcej xD
Was to wykopki naprawdę, stemplować na środku czoła i w cyrku wystawiać.
@ifnot: och zaraz sprawdzę, czy że kleopatrixx albo l3stko wołali cię jako kofederuskiegobota do wykopywania znalezisk o konfederacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zasłaniasz się
@ifnot: gwarantuję moim informatorom anonimowość. Jeśli jakiekolwiek okoliczność wynikające z publikacji screena mogłyby przyczynić się do identyfikacji sprawcy włamu to ja w to nie wchodzę. Musisz
@Jarusek: być może z ułomnymi konfiarzami nie, ale w rozmowie z jakimikolwiek normalnymi ludźmi rzucanie oskarżeń bez dowodu uchodzi za równie głupie co gówniarskie, na co zwraca ci uwagę 3/4 rozmówców tej dyskusji, ale wiadomix.
Ja nie muszę się z niczym godzić. Ja się godzę z faktami, a jak ich nie ma i są tylko domysły, to to zlewam i czekam na dowody. Ciężkie to jest życie takich propagandystów jak Ty, bo muszą się