Aktywne Wpisy

yaszczur +24
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
GooPae +18
Przez większość swojego życia byłem ateistą. Szukałem dowodów na nieistnienie Boga, biblie czasem czytałem wyłącznie po to by znaleźć w niej błędy i sprzeczności.
Gdy miałem 22 lata po kilku rozmowach/debatach ze znajomym chrześcijaninem po raz pierwszy zrozumiałem na czym tak naprawdę polega chrześcijaństwo. Moja pewność siebie zaczęła pękać, a ja sam stałem się agnostykiem, człowiekiem, który nie kpi tylko pokornie szuka.
Niespełna rok później prawda sama mnie znalazła. Poznałem prawdę absolutną
Gdy miałem 22 lata po kilku rozmowach/debatach ze znajomym chrześcijaninem po raz pierwszy zrozumiałem na czym tak naprawdę polega chrześcijaństwo. Moja pewność siebie zaczęła pękać, a ja sam stałem się agnostykiem, człowiekiem, który nie kpi tylko pokornie szuka.
Niespełna rok później prawda sama mnie znalazła. Poznałem prawdę absolutną
źródło: image
Pobierz

Przecież to świadome robienie dziecku krzywdy i zniechęcanie do sportu.
Kijek z tyłu, boczne kółka i może jeszcze skrzydła tam dorobić. Nie mówię już o stalowej ciężkiej ramie.
W komentarzu jeden z prawilnych rowerków.
#rower #dzieci
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzA jeśli uważasz że ktoś kto kupuje rowerek dzięki za 2kPLN nie ma oleju w głowie to… heh współczuję tobie i twoim dzieciom o ile będziesz je kiedyś mieć.
Bo nie wiem czy wiesz że rower
Nie ma żadnego logicznego powodu, by kupować używany rower 5 czy 10% taniej niż nowy. No może poza "kolorem" xD
@dybligliniaczek Rozmawiamy o konkurencji, która waży 6kg czy o tym
@stanley88: dzisiaj to za tyle używany, a nie nowy. za 4K idzie fajną używkę znaleźć.
ale to jest normalny rower
Ilość wydanych pieniędzy nie świadczy o jakości a już w szczególności o bezpieczeństwie. bmx 20 cali, starczyło by na to 4-6 lat, w przeciwieństwie do tych 14 czy 16 cali na rok czy dwa. a potem już
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKtoś wyżej napisał prawdę, że to inna kategoria "rowerów". Znalazłem stalowego kloca za 450, który jest "spełnieniem marzeń księżniczki o różowym rowerze" i pewnie taki jest target. Gdyby się nie sprzedawały, to by nie było w ofercie.
Połowa z nas uczyła się na stalowych klocach i jeździmy do dziś.
A poza
Ja miałem kółka boczne jak pamiętam i też umiem jeździć.
Natomiast z dzieciakiem jeszcze jest coś takiego jak współpraca i reakcje własne na siebie wspólnie. Jak mamy się oboje denerwować na siebie, to po jednym razie zrobiłem jak
Takie czasy, że teraz gówniak to z 6 rowerów przerobi do dorosłości a nie jak dawniej - pierwszy rower 6 lat, drugi komunia, trzeci w liceum i na następne 10 lat ;-)