Wpis z mikrobloga

• 1
@Zgrywajac_twardziela: wszedłem na grupę omody gdzie komuś wywalił błąd tej kamerki obserwującej skupienie kierowcy to jak klasycznie na fejsie

-wyzywają się od idiotów
-każą zezłomować
-jeden gość podał tylko prawdziwą przyczynę (kurz)
-a moje się nie psuje
-więcej wyzywania xD
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu: Co takiego miało by się wydarzyć po roku użytkowania i kilkunastu tysięcy kilometrów? To są zbyt nowe konstrukcje. Recenzenci PureTech'a również chwalili na początku, do czasu gdy samochody zaczęły dobijać >50 tys km i pasek w oleju siał spustoszenie.
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu @Afrobiker jeździłem 10 letnim passatem, a od miesiąca jeżdżę pożyczonym 15 letnim Mitsubishi ASX i pomimo wyposażenia omody to sama jazda jest taka że lepiej mi się jeździ asx. Omoda jest ciasna, wręcz klaustrofobiczna, skrzynia biegów się gubi, asystent pasa uparcie chciał mnie wpakować na krawężnik, wentylacja foteli tylko w siedzisku więc plecy i tak będą się pocić, bagażnik to w kia cee'd 1 generacji miałem większy. Powyżej 100
  • Odpowiedz
@Afrobiker ale np seat ateca z automatem będzie w podobnych pieniądzach. Będzie gorsze wyposażenie, ale zdecydowanie mniej pali.
No ogólnie chińskie marki kuszą ceną, ale konkurencja próbuje nawiązać walkę. Każdemu kto chce chińczyka radzę wziąć sobie co najmniej 2 jazdy próbne żeby dobrze sobie potestowac i kupić z chłodną głową.
  • Odpowiedz
@niemorzliwe ludzie i tak kupią bo walczą cenami tak skutecznie że oferują swoje modele niemal o połowę taniej niż konkurencja a popierdółki typu ekrany led są tanie jak barszcz chociaż ludzie się zachowują jakby o tym nie wiedzieli. Nie sądziłem że dożyje czasów w których ludzi będzie przekonywała wielkość monitora w aucie a tak właśnie jest ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Wesoly999 chińczyki stworzyły tanią podróbkę właśnie tego modelu i nikt nie kupuje Range Rovera bo jest bezawaryjny ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Podobnie ludzie kupują Wranglery. To auto jest dobre w terenie i średnie na drodze w dodatku każdy egzemplarz ma problem z przeciekającym dachem i to od nowości a mimo to ludzie to kupują w salonach płacąc średnio 260k
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu nie zapamietalem nic szczegolnego, glownie powtarza sie dlugie oczekiwanie na czesci, dealerzy obiecujacy aktualizacje systemu z miesiaca na miesiac od roku, nie dajacy sie wylaczyc nieprawidlowo dzialajacy asystenci, slaby proces reklamacji i gwarancji tzn. brak tego procesu XD
  • Odpowiedz