Wpis z mikrobloga

#mobilevikings
Mirki potrzebuje przenieść numer na kartę do innego operatora. Obecnie mam w t-mobile, ale za 30 zł internetu to mi starcza na tydzień. Potrzebuję dużo więcej GB najlepiej w tej samej kwocie. Patrzyłam ofertę vikingów i jest całkiem zachęcająca, jednak nie rozumiem tej subskrypcji, działa na tej samej zasadzie co nr na kartę?
#vikingmobile #tmobile #gsm
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Eudora: W zasadzie to tak, nie wiem jaka tu jest różnica. Możesz wstrzymać płatności kiedy chcesz a masz jeszcze do tego internet w UE. Jak chcesz zakładać to zapraszam z moim kodem polecającym :)
  • Odpowiedz
@Eudora: W Play za 45 zł jest ponad 200 GB (można jeszcze więcej), w Orange chyba też jest taki pakiet ciut taniej.

15 GB to ja robię w 2-3 dni xD
  • Odpowiedz
@Eudora: też polecam, fajne jest to że niewykorzystany internet nie przepada tylko się kumuluje na koncie i możesz go wykorzystać w kolejnych miesiącach a autodoładowanie to też super opcja że nie musisz pamietać o doładowaniu tylko podpinasz karte i sami doładowują
i o jednym zapomniałem, tym zgromadzonym internetem możesz się podzielić z innymi vikingami choć są jakieś ograniczenia bodajże 5gb na miesiąc
  • Odpowiedz
@Eudora: pytanie też ile potrzebujesz tego internetu. W vikingach spoko jest to, że niewykorzystane GB Ci zostają o ile kontynuujesz płatności. Subskrypcja matakie opcje na ten moment (są te promocje na GB w droższych wersjach z tym że te promocyjne GB chyba się nie kumulują), co pewnie widziałaś:
stefan-trzcina - @Eudora: pytanie też ile potrzebujesz tego internetu. W vikingach sp...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
No potrzebuje jak najwięcej się da xd. Teraz to tydzień i muszę dokupywać co chwilę, więc bez sensu
  • Odpowiedz
W zasadzie działa jak na kartę tylko podpinasz tam platność i co miesiac pobiera ci tak jakby to było w abonamencie. Za 30zł masz 120GB, rozmowy i smsy do wszystkich sieci za darmo. A niewykorzystane GB nie przepadają wraz z końcem miesiąca. Mam od roku i bardzo sobie chwalę, nie wyobrażam sobie powrotu do klasycznego telekomu.
  • Odpowiedz
  • 0
Tmobile ssie, jestem tam z 20 lat i chyba mnie trzyma tylko sentyment. Oferty i zasięg jest taki do d--y, że dojrzałam już chyba do zmiany oferty xd
  • Odpowiedz
@Eudora: To w każdym razie ja jestem u nich już od lat i nie mam nic do zarzucenia :) Ale też nie jestem nie wiadomo jak wymagającym użytkownikiem. Jakbyś chciała się rejestrować z mojego linka to napisz na PW, byłbym wdzięczny :)
  • Odpowiedz
@Eudora:

.Nju na karte 220GB/mc za 19zl. Przez rok. Po roku trzeba czegos poszukac jesli w nju tego juz nie bedzie. A moze bedzie mozna przeniesc do innej sieci i wrocic na kolejny rok.

. 1000GB/rok, 200min, 200sms jesli ci wystarczy to mozna przeniesc z innej sieci do Orange, za wyrazenie zhod marketingowych masz 1000GB wazne rok, kupujesz pakiet 200min, 200sms za 14zl/mc.

. Vectra mobile. Abonament bezterminowy, zasieg Play.
  • Odpowiedz
@Eudora: Stoję przed podobnym problemem, z tym, że ja uciekam od orange. Rozważam vikingów i plush abonament. O vikingach chyba już wystarczająco dużo zostało napisane.
Co do plusha - https://www.plushbezlimitu.pl/abo/lista-ofert
Abonament 25pln za nielimitowane rozmowy, SMSy, MMSy i internet na początku 40GB; później - 80 GB od 7. miesiąca; 160 GB od 13. miesiąca; 200 GB od 25. miesiąca
Abonament 40pln za nielimitowane rozmowy, SMSy, MMSy i internet na początku
  • Odpowiedz