Aktywne Wpisy
pieknylowca +125
Ja pozbyłem się tych problemów - po prostu tam nie jeżdżę XD. Ludzi to ogólnie posralo z tymi Włochami - tego nie rób, tamtego nie wolno XD. Niektórzy to starają się być bardziej włoscy niż sami włosi #wlochy #wakacje #podroze #podrozujzwykopem

źródło: 1000004115
Pobierz
woskrosenie +154
Ja serio pytam, czy ten spin, że Polska jest zalewaną migrantami z Niemiec serio działa? Po prostu nie chce mi się wierzyć, że ludzie na prawdę uważają, że migranci uciekają z Niemiec do Polski w tysiącach…
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzPoza tym już widzę jak ci migranci zostają w Polsce:)
@Njal: nie są deportowani tylko zawracani zgodnie z przepisami - no ale ja raczej wierzę że ty doskonale o tym wiesz tylko p--------z jak potłuczony bo taki jest przekaz z rosji.
Nie deportowani ale odsyłani z powrotem do Polski na mocy traktatu Dublińskiego. Doskonale to wiesz, ale bzdury pleciesz w ramach propagandy partjnej.
gdybys miał kraj obok, który ci przepuszcza migrantów bez sprawdzenia to w aktualnych czasach też byś zawracał zgodnie z procedurami.
@PrzylepkaZniszczenia: Proszę - nie zrównujmy debaty do poziomu pato-prawicy i jej fiksacji ¯\(ツ)/¯
Ten ze zdjęcia jest takim dzbanem, że wystarczy trzymać się merytoryki.