Wpis z mikrobloga

Facet polewa babie głowę wodą dla żartów, a ona zaczyna ją strząsać krzycząc. Pitbull w tym czasie rzuca się kobiecie na twarz i odgryza pół mordy (video). Co na to psiarze?

Sprowokowała pitbulla stworzonego jak wiemy do niańczenia dzieci swoimi krzykami i chciał bronić dzieci, na które kobieta nawet nie patrzyła, a 90% ludzi się nie zna. Faktycznie, człowiek nie umiałby wymyślić takich durnych usprawiedliwień jak pitbullarze na to, że po prostu pitbullowi po raz kolejny odwaliło.

#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta
WielkiNos - Facet polewa babie głowę wodą dla żartów, a ona zaczyna ją strząsać krzyc...

źródło: temp_file1120157553636361525

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos psiarze to stan umysłu. Nawet jakby się rzucił na takiego, przyjechałby glina i konieczne okazałoby się odstrzelenie psu głupiego łba, to psiarz i tak jeszcze by go chciał skarżyć do sądu.

W tym przypadku kobieta jedyne co mogła zrobić, żeby to się nie wydarzyło to po prostu nie posiadanie takiego agresywnego kundla lub powiedzenie znajomemu psiarzowi, żeby spadał z nim. Ja mam podobnie z palaczami: nie akceptuję w towarzystwie ich
  • Odpowiedz
po prostu pitbullowi po raz kolejny odwaliło

@WielkiNos: Nie odwaliło, spełnił swoją rolę. Szczeniak nowofunlanda będzie nurkował, owczarka zaganiał bydło a pitbul gryzł aż ofiara przestanie się ruszać. Tak zostały wyselekcjonowane i wytrenowane przez pokolenia
  • Odpowiedz
@WielkiNos ja nie spotkałem jeszcze normalnego właściciela pitbulla, zawsze jednostki które świadomie wybierają taką z-----a rase to sebixy ćpuny chlejusy, albo karyny co ważą mniej niż jej pies
  • Odpowiedz
óre świadomie wybierają taką z-----a rase to sebixy ćpuny chlejusy, albo karyny co ważą mniej niż jej pies

@4mmc-enjoyer: So true. Jak widzisz pitbulla, to już wiadomo, że na smyczy prowadzi go albo Sebix, albo Karyna, albo jakaś osoba dowolnej płci głupia i zmanipulowana przez fundację, że pitbullek uratowany od złego właściciela to będzie normalny pies, taki sam jak york. I tak naprawdę osoby z ostatniej grupy są najbardziej szkodliwe,
  • Odpowiedz
Tu potrzebny psi psycholog. Pies bardzo się zestresował faktem że kobieta mogła się udusić kropelkami wody, więc na zaś zaczął ją reanimować. Te psy to anioly zesłane na ziemie one nie krzywdzą one są ponad ludźmi ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz