#katowice gdyby wam kiedyś przyszło do głowy pójść do klubu gogo w Katowicach, to najpierw opróżnijcie sobie konto bankowe i zostawcie tyle ile możecie stracić (mogą wam ukraść/oszukać/wprowadzić w błąd). Wyleszcza bardziej niż #gielda #slask
Kto w ogóle chodzi do klubów go-go? Jak chcesz pooglądać c---i to idziesz do lewicowego teatru gdzie juleczki same organizują sztukę nowoczesną na golasa, w klubie go-go czekają na ciebie gangusy z pigułkami gwałtu i sczyszczą ci kartę debetową do zera albo zaciągną kredyt na twój dowód osobisty jak będziesz nieprzytomny.
Przykre, że nie ma dziś już normalnych form oglądania roznegliżowanych kobiet - może utemperowałoby
@Szczesliwy_chlopiec_z_GULAGU pewnie bo raz dorabiają sobie tam psy po służbie i to nie żadne krawężniki, a poważni oficerowie, dwa w przybytkach są nagrania na polityków wszystkich opcji, więc też się nie odważą tego ruszyć bo pewnego dnia nagrania zostaną upublicznione i ludzie zobaczą jacy z tych polityków stateczni mężowie i ojcowie.
chcesz pooglądać c---i to idziesz do lewicowego teatru gdzie juleczki same organizują sztukę nowoczesną na golasa, w klubie go-go czekają na ciebie gangusy z pigułkami gwałtu
@PfefferWerfer: Dopisz że trollujesz bo później wykopki wychodząc z piwnicy myślą że tak naprawdę jest xD
ja chodzilem, bylem we wszystkich w Warszawie i nigdy nie mialem nieprzyjemności ¯\(ツ)/¯ a chodzilem sam i pilem
@pink-parrot: to chyba zależy od tego jak wyglądasz dość mocno. Też chodziłem sam i ze znajomymi i nigdy nic nie było, a mam dwóch znajomych małych takich 1,7m (jeden nawet niby przypakowany, ale jest tak drobny że przez bluzę tego nie widać). Gdy razem szliśmy to nic nie było, poszli solo do
Wyleszcza bardziej niż #gielda #slask
Kto w ogóle chodzi do klubów go-go? Jak chcesz pooglądać c---i to idziesz do lewicowego teatru gdzie juleczki same organizują sztukę nowoczesną na golasa, w klubie go-go czekają na ciebie gangusy z pigułkami gwałtu i sczyszczą ci kartę debetową do zera albo zaciągną kredyt na twój dowód osobisty jak będziesz nieprzytomny.
Przykre, że nie ma dziś już normalnych form oglądania roznegliżowanych kobiet - może utemperowałoby
@Gniazdownik @PfefferWerfer to nie ja, ale znajomy, po prostu informuję, że takie sytuacje nadal występują w Polsce
@PfefferWerfer: Dopisz że trollujesz bo później wykopki wychodząc z piwnicy myślą że tak naprawdę jest xD
@PfefferWerfer: wlasnie na odwrot, predzej zobaczysz nagiego chłopa
@pink-parrot: to chyba zależy od tego jak wyglądasz dość mocno. Też chodziłem sam i ze znajomymi i nigdy nic nie było, a mam dwóch znajomych małych takich 1,7m (jeden nawet niby przypakowany, ale jest tak drobny że przez bluzę tego nie widać). Gdy razem szliśmy to nic nie było, poszli solo do