Wpis z mikrobloga

@Szczesliwy_chlopiec_z_GULAGU: @Czahor92 @Gniazdownik

Kto w ogóle chodzi do klubów go-go? Jak chcesz pooglądać c---i to idziesz do lewicowego teatru gdzie juleczki same organizują sztukę nowoczesną na golasa, w klubie go-go czekają na ciebie gangusy z pigułkami gwałtu i sczyszczą ci kartę debetową do zera albo zaciągną kredyt na twój dowód osobisty jak będziesz nieprzytomny.

Przykre, że nie ma dziś już normalnych form oglądania roznegliżowanych kobiet - może utemperowałoby
  • Odpowiedz
@Szczesliwy_chlopiec_z_GULAGU pewnie bo raz dorabiają sobie tam psy po służbie i to nie żadne krawężniki, a poważni oficerowie, dwa w przybytkach są nagrania na polityków wszystkich opcji, więc też się nie odważą tego ruszyć bo pewnego dnia nagrania zostaną upublicznione i ludzie zobaczą jacy z tych polityków stateczni mężowie i ojcowie.
  • Odpowiedz
chcesz pooglądać c---i to idziesz do lewicowego teatru gdzie juleczki same organizują sztukę nowoczesną na golasa, w klubie go-go czekają na ciebie gangusy z pigułkami gwałtu

@PfefferWerfer: Dopisz że trollujesz bo później wykopki wychodząc z piwnicy myślą że tak naprawdę jest xD
  • Odpowiedz
ja chodzilem, bylem we wszystkich w Warszawie i nigdy nie mialem nieprzyjemności ¯\(ツ)/¯ a chodzilem sam i pilem

@pink-parrot: to chyba zależy od tego jak wyglądasz dość mocno. Też chodziłem sam i ze znajomymi i nigdy nic nie było, a mam dwóch znajomych małych takich 1,7m (jeden nawet niby przypakowany, ale jest tak drobny że przez bluzę tego nie widać). Gdy razem szliśmy to nic nie było, poszli solo do
  • Odpowiedz