Aktywne Wpisy

Kenteris 0

_Alessandro_ +15
No i co kolejny piątek siedzicie przed komputerem, walenie konia i spanko. Ja Oskar zwykły normik 3/10 syn prezesa firmy deweloperskiej i skromnej kardiochirurg, zagrałem tymi kartami, które miałem i właśnie siedzę na kolacji w pięciogwiazdkowej restauracji Michelin ze skromna szarą myszką miss world Julka. Mogłeś grac kartami jakie masz i być na moim miejscu, ale jak zwykle ci się nie chciało.
Natura.
#blackpill #geny #predeterminizmgenetyczny
Natura.
#blackpill #geny #predeterminizmgenetyczny
źródło: Natura
Pobierz

@Tyczmistrz: byłem z kilkoma kobietami, kilka miesięcy, pół roku, i w obecnym 6 lat
@adamsowaanon: Dobrze, ale nikogo normalnego to nie obchodzi. Tym zajmują się tylko i wyłącznie jakieś przegrywy które zazwyczaj śmieją się z innych na zasadzie ''ty patrz jaki głupi'' żonę ma którzy sami chcieliby ją mieć, ale nie umieją nic zbudować z drugim człowiekiem zwłaszcza płci przeciwnej na skutek czego są sfrustrowani.
@Cztero0404: przecież to ci rozwodnicy których z roku na rok przybywa nie potrafili nic trwałego zbudować ,
Bo nie byli asertywni i oddali wszystkie asy w rękawie obcej babie, do tego oddali pod przymusem swoje majątki
@adamsowaanon: Dziwnym trafem kiedy osoby takie jak ty piszą o tym to budują jakąś apokaliptyczna wizję świata gdzie każdy się rozwodzi i każdy związek się rozpada przy czym jednocześnie jak większość z nas rozgląda się w swoim otoczeniu to jest na odwrót xDDDD
@Iskaryota: nic z tych rzeczy, nie śledzę co u byłych kobiet
@adamsowaanon: Dobra, ale takie jedno bardzo ważne podstawowe pytanie. Czy musi coś mężczyzna lub kobieta biorąc ślub muszą coś zyskiwać w ogóle, relacje między ludzkie to nie jest transakcja handlowa. Oczywiście przegrywy które nic nie dają od siebie zawsze najgłośniej krzyczą coś o wnoszeniu na stół w relację gdzie maja listę wymagań od kobiet długą jak paragon w sklepie przed świętami, ale sami
@adamsowaanon: bo wiesz, faceci (też) chcą założyć rodzinę, dlatego biorą ślub.
Tylko niestety społeczeństwo ciśnie i nauczyło, że jak najszybciej babę znaleźć, bo inaczej = przegryw, incel.
Jak się chłopy naucza jak to działa, to jest za późno, a większości facetów nie stać na rozwodzenie się, zwłaszcza mając dzieci. Statystyki byłyby
@adamsowaanon: Jeszcze raz, dlaczego miałbym w ogóle wymieniać jakieś zalety? Bycie w związku z drugim człowiekiem to nie jest relacja handlowa.
@Cztero0404: skoro nie jest relacja handlowa to dlaczego kobiety nagle przy rozwodach tak brutalnie doją chłopów z ich majątków?
Do tego każą płacić alimenty na siebie np Marcinkiewicz byłej żonie?
Jeśli to była by relacja na równych zasadach to każdy bierze po połowie i się rozchodzą
@adamsowaanon: Słuchać to sobie możesz radia co najwyżej w samochodzie i to jak kiedyś prawo jazdy zrobisz. Może dla tego, że normalni ludzie a nie jakieś przegrywy tak jak tutaj na wykopie z pod różnych tagów chcą stabilizacji życiowej chociażby i oznak tego, że traktujesz