Wpis z mikrobloga

#ps5 #przemyslenia
Jak ogram ostatnie dwa tytuły co mi zostały (licze że zajmie mi to jakieś 6 miesięcy) to nie ma nic interesującego co chciałby kupić następnego, odpalić i wycisnąć jak cytrynę. Czyli pewnie wjedzie na pełnej dołek growy a z tym smutek i inne nieprzyjemności. ¯\(ツ)/¯
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aoky: @idefiks @Berkel_88 Panowie. Właśnie nie wiem z czym się je Death Standing bo jakoś zawsze bokiem przechodziłem obok tego tytułu ale zwiastun dwójki oglądałem i robi wrażenie.
Z tych gier co ograłem ostatnio to troche mix : Astro Bot, Dead Island 2, Astros playroom, Hitman WoA (aktualnie grany tryb freelancer), Hogwart Legacy, i teraz Alan Wake 2 (aktualnie grany). Przez brak czasu te właśnie dwie gry bedę
  • Odpowiedz
@PeriodFromVaginax9 no death stranding ma swój klimat. Z początku nie byłem przekonany, grałem bo grałem, ale gdzieś dopiero w połowie gry wciągnęła.

Mogę Ci polecić fajny tytuł choć jest z 2014 roku, a jest to Obcy Izolacja.
  • Odpowiedz
@PeriodFromVaginax9 @Berkel_88 im dalej się idzie tym te Death Stranding lepsze, choć nie każdemu siądzie, co rozumiem

Zamiast FH5 to bym polecał jednak GT7, bardziej symulacyjne, regularne update i mnie id lat wciąga, nawet grając na padzie jak się przejedzie czysto wyścig online kończąc w środku stawki

A dla formalności to zapytam o inne wielkie tytuły: Elden Ring, RDR2, Wiedzmin, KCD jeden i dwa, TLOU... Sam jestem "casualowym" graczem który
  • Odpowiedz
Mogę Ci polecić fajny tytuł choć jest z 2014 roku, a jest to Obcy Izolacja.

@Berkel_88: Grałem na kompie jak to wyszło, kolega ze steama sie smiał bo leciałem na łatwym poziomie i pisał że przy tym trybie to nawet obcy sie nie pojawia. Nie bardzo mi ta gra podeszła.
  • Odpowiedz
A dla formalności to zapytam o inne wielkie tytuły: Elden Ring, RDR2, Wiedzmin, KCD jeden i dwa, TLOU

@idefiks: Elden nie dla mnie raczej. RDR2 ograny na 100% na ps4 ukochany tytuł, Wiedzmin cudo równeiż ograny lecz na pc, KCD jak wyszła niedawno dwójka to sie mocno zastanawiałem i w sumie nadal jest jakaś tam mysl czy nie kupic bo takiej spokojnej gry właśnie chyba poszukuje. TLOU1/2 ograne.
Mocniej sie
  • Odpowiedz
@PeriodFromVaginax9 no Eldenowi to bym dal szanse. Nigdy wcześniej nie grałem w żadne soulselike ale tu m ie wciągnął przede wszystkim świat.

I KCD 1 warto, za grosze można zgarnąć i sprawdzić czy siedzi komuś taki klimat.
  • Odpowiedz