Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Właśnie obejrzałam ogłoszenia duszpasterskie wiejskiego księdza wikariusza na Instagramie dotyczące afery tostowej.

"Mam nadzieję,że złapaliście szerszy kontekst" - nie, ja nie wyłapałam. Po prostu zachowałeś się jak debil.

"Chciałem zareagować" - najlepsze jest to, że Amanda robiącą tosty nie miała nic przeciwko i nie komentowała sytuacji negatywnie. A ten się napiął jak plandeka na żuku, chu wi o co. Mam nadzieję, że sam tych tostów nie żarł #piekloamandy #kolchoztostowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

P.S. Jak już czyta się coś z kartki to niech to chociaż będzie poprawne - "duża większość", a jest "mniejsza większość"?

Edit: Zapomniałam dodać, że może produkcja powinna zrezygnować z dawania uczestnikom tostów,bo powodują więcej dram niż a-----l #tostniezgody
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

może produkcja powinna zrezygnować z dawania uczestnikom tostów,bo powodują więcej dram niż a-----l #tostniezgody

@0total_eclipse0:
No nie ,nie da rady tak
bo przecież te ,,damy'' jedyne co potrafią to żreć tosty a nie koniecznie potrafią je przygotować.
Jak by im to zabrali to jak nic każde tam by z głodu padło.
Ich priorytet to to żeby długo spać , tapetę na pyski kłaść ,maseczki , piłować pazury i
  • Odpowiedz
  • 6
Ej Wykopki, a był jakiś ofiszjal stejtment Wikariusza, jak nakręcił inbę na Samanti przez co wyleciała z hotelu? Wtedy jak powiedziała mu coś nieszkodliwego i dodała "nie mów nikomu" i polecial opowiedzieć wszystkim (czyli Jagodzie, Jadwidze i Jadźce), a w dodatku wszystko poprzekręcał?:d
  • Odpowiedz