Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ostatnio w czasie rozmowy wyszlo ze moja dziewczyna twierdzila ze to normalne ze ludzie czesto utrzymuja kontakt jesli laczyla ich jakas "lozkowa przygoda", niezobowiazujacy s--s i takie tam. No i wymsknelo jej sie ze ona utrzymuje z jednym facetem kontakt bo to dalej jej znajomy, nawet ja go niby poznalem ale nie wiem o kogo chodzi bo nie chciala powiedziec. Powiedziala ze to totalnie bylo fizyczne i nie
Ostatnio w czasie rozmowy wyszlo ze moja dziewczyna twierdzila ze to normalne ze ludzie czesto utrzymuja kontakt jesli laczyla ich jakas "lozkowa przygoda", niezobowiazujacy s--s i takie tam. No i wymsknelo jej sie ze ona utrzymuje z jednym facetem kontakt bo to dalej jej znajomy, nawet ja go niby poznalem ale nie wiem o kogo chodzi bo nie chciala powiedziec. Powiedziala ze to totalnie bylo fizyczne i nie

HardWax +905

źródło: 1744961573_mwqbnj_600
Pobierz
Interwały na stadionie
3,2km BS + 8x(3' BT / 2' tr) + 1,6km BS
BT wyszło 3:20/km. Nie jestem do końca zadowolony z treningu, ostatnio jestem jakiś niedospany i zmęczony. Stwierdziłem jednak że spróbuję wycisnąć dzisiaj jakościówkę no i coś tam się udało ulepić. Na plus, ale szału ni ma.\
FAJNIE. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem
Skrypt | Statystyki
źródło: bieggg
Pobierzźródło: wykres
Pobierzbardzo ładnie
tak trzymać