Wpis z mikrobloga

@JuanPablitoSegundo_2137 eh, świeżak. Jak na poważnie szukasz roboty to warto zalozyc tak z 5-6 roznych kont.( Niestety to 5-6 roznych kart sim) I rozsylac kilka razy z roznych kont na te oferty.

Inaczej Twoje jedno cv ginie w morzu innych
  • Odpowiedz
@Milo900: Wiesz, zmieniłem ostatnio trochę strategię (w sumie wczoraj) i teraz robię tak jak na obrazku. Może za parę miesięcy dostanę telefon w stylu "Halo, dzień dobry. Z tej strony Anna Steczka, Wykop Shop. Aplikowal Pan do nas na stanowisko kasjera, czy to nadal aktualne?" a ja z tyłu głowy będę szukał "Wykop Shop? Co to było? Gdzie?"
JuanPablitoSegundo_2137 - @Milo900: Wiesz, zmieniłem ostatnio trochę strategię (w sum...

źródło: Group 1

Pobierz
  • Odpowiedz
@Milo900: To chyba tak się robi mając jakkolwiek sensowną robotę, a nie będąc osobą praktycznie bezrobotną (bo jak inaczej nazwać 3h dziennie? Ta godzina więcej byłaby wybawieniem), która i tak z końcem miesiąca traci robotę

Ja aplikuję i dzwonię gdzie się da, jak będzie robota ruchania psa jak sra i po telefonie usłyszę "Jest pan pierwszym kandydatem, bierzemy pana bo pilnie kogoś potrzebujemy" to nie będę się zastanawiał, czy robota
  • Odpowiedz