Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
czy praca jako opiekun seniora z angielskim b2 w Holandii poprzez agencję np. Medikraft to dobry pomysł dla przegrywa z aspergerem i fobią społeczną, jako alternatywa dla kołchozu typu order pickup czy produkcja z obcymi typami w jedym pokoju, czytaj zero prywatności.
Tam przynajmniej gwarantują transport, wyżywienie i własny pokój oraz średnio 1800 netto euro wraz z przynajmniej jednym dniem wychodnego i to wszystko na polskiej umowie o pracę. W Polsce mam przekreślone perspektywy na pracę w zawodzie (wykształcenie kierowca mechanik) z powodu choroby oczu. Nie mogę pracować na wysokości i przy maszynach w ruchu.

Zostaje co najwyżej sprzątanie, ochrona albo kurier rowerowy.
Nadmienię że wiem troszeczkę jak obchodzić, się z osobami starszymi gdyż obecnie opiekuję się babcią niezdolną do samodzielnej egzystencji z czego dostaję póki co świadczenie wspierające w wysokości 2250zł. Eneryturę w wysokości 2600 netto zabierają rodzice którzy opiekują się podczas mojej nieobecności. Babcia niestety już długo nie pożyje. Resztę dorabiam w pyszne.pl na 3-4 godziny popołudniowo, z czego mam 2000 zł netto.
Z góry dzięki za wszelkie rady.
#emigracja #kiciochpyta #holandia #praca #pracbaza #pytaniedoeksperta #autyzm #przegryw #fobiaspoleczna

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

czy warto spróbować pracy jako opiekun w Holandii?

• Tak, wyjeżdzaj 57.1% (40)
  • Nie, zostań w kraju i pyszne.pl na cały etat 37.1% (26)
  • inne (komentarz) 5.7% (4)

Oddanych głosów: 70

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach