Aktywne Wpisy

njay +258
#kupujcopolskie
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:

źródło: temp_file8282442092179594491
Pobierz

źródło: temp_file1303014021541931915
Pobierz
Mam pytanie do Was jako ojciec dziesięciolatka, który cały wolny czas przed komputerem (jak może ;)), spędza na Fortnite. Nie chce słuchać o innych grach, a ja pamiętam, że będąc w jego wieku grywało się w różne pozycje – Ace Ventura, Desperado, Mafia, dema z CD Action i cały dostęępny wachlarz. Teraz świat poszedł do przodu, a ja nie siedzę w temacie współczesnych gier.
Chciałbym pokazać młodemu coś innego, co byłoby ciekawe i odpowiednie dla jego wieku. Szukam fajnych tytułów na PC, które mogłyby go zainteresować i pozwoliłyby mu odkryć inne rodzaje rozgrywki niż battle royale.
Macie jakieś propozycje? Będę wdzięczny za każdą podpowiedź! 😊
Dzięki z góry!
#gry #rodzicielstwo #dzieci
@riDEr: zająłbyś się czymś pożytecznym
Fortnite to prosta napierdzielanka, która poza przebodźcowaniem raczej nic nie przyniesie.
Ogólnie gry Nintendo. Może razem w coś pograjcie jak Mario party czy Kart. Ale Zelda ma coś w sobie. Niestety nie każdy 10latek zna angielski.