Wpis z mikrobloga

#hotelparadise

Mnie ciekawi czemu nikt nie ma kontaktu z Nataszką. Czy to tylko z powodu tego co zobaczyli w telewizji czy Nataszka coś odwaliła.
Czekam na Prawdę o Nataszce.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@juskus: ciekawe czy czas po programie będzie obfitował w dalsze dramy i na insta pojawi się jakieś profilowe życie bo jak dotąd to wieje straszliwą nudą.
  • Odpowiedz
@juskus: Ma być podobno jeszcze jedna wielka hotelowa drama, na to przynajmniej wskazywało to, że po akcji z odpadnięciem Huberta uczestnicy na IG wspominali, że to jeszcze nie była najmocniejsza noc.
Może to przyszłe zdarzenie mocno wpłynie na ich relacje, albo po prostu po emisji odcinków zmienili nastawienie do niej w 180 stopniach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@rycerznakoniu: to jaka była w hotelu na pewno też miało wpływ.
Samanti na ig mówiła, że miała z nią kontakt po programie do momentu, gdy zaczęło się pokazywać prawdziwe oblicze gargamela w tv.
Z Jazgodą kontakt ma Karolina i Alicja na pewno, klika dni temu była ich relacja jak się spotkały chyba w Krakowie.
Miłoby było zobaczyć jak się od niej odcinają, bo to co jest pokazane w hotelu chyba
  • Odpowiedz
@rycerznakoniu: z jadźką ma dużo osób, bo często się pojawiają razem na insta. Z natalią też większość osób ma kontakt, a przynajmniej w odpowiedzi na pytania pisali ze jest spoko, nie wiem czy ktoś poza Alicją i Samanti wprost powiedział że nie mają kontaktu
  • Odpowiedz
Mnie ciekawi czemu nikt nie ma kontaktu z Nataszką

@juskus: Mnie nie dziwi ,nie wiem czy tam coś odwaliła
ale opowiadała o sobie takie historie ,o ,,dziadkach''których wielbi ,to się reszta pewnie wystraszył że jak ją blisko do siebie dopuści to nie ochronią ojca ,dziadka jak i chłopaka swojego.
Kto by chciał taką perfidną blacharę mieć w swoim gronie ,
kto by chciał po tym co np.obejrzał sobie na TIK-Toku
  • Odpowiedz
@rycerznakoniu: już blisko końca...uff, to się wyjaśni. Oby nie było tak, że nataszka wjedzie na koniec na białym koniu i wypali, tak żeście na mnie pluli a patrzcie ja to nie ta najgorsza... creepy.
  • Odpowiedz