Aktywne Wpisy
Random7777 +281
Dziś widziałem jak n------y chłop szarpał po ziemi swoją laskę. Na szczęście zachowałem zdrowy rozsądek i przypomniałem sobie że jest równouprawnienie i że na #tinder zawsze byłem traktowany przez #p0lka jak śmieć. Udało mi się pokonać prymitywne męskie instynkty nakazujące bronić kobiety i nie zareagowałem, tym samym nie wpakowałem się w kłopoty jak typowy bezmyślny białorycerz. A polka dostała to na co zasłużyła od partnera którego sama wybrała.
ArtBB +179

źródło: 1000012094
Pobierz
Głupi jest po prostu zbyt głupi, żeby wiedzieć, że jest głupi :)
Swoją drogą strasznie mnie to za każdym razem bawi jak widzę tych nastolatków z nogami chudszymi od moich przedramion opowiadających o JEDYNYM WŁASCIWYM sposobie treningu/odżywania/suplementacji.
No ale skąd ja mają mieć skoro to jest wiedzą typowo uniwersytecka. Ważne że odbyli tygodniowe szkolenie i obejrzeli 100h filmików instruktażowych na yt xD
@In_thrust_we_trust: Mylisz się, to jest podstawowa wiedza aby ćwiczyć z należytą starannością i nie zrobić sobie przysłowiowego kuku na siłowni.
By robić poprawnie przysiady lub wyciskanie potrzebuje doktorat z biomechaniki?😂