Problemy z umową na internet bez limitu w Orange. Reklamacja zgłoszona. Co jeszcze można zrobić?
Witam,umowa nowa zawarta w marcu na 500gb domowego i 300gb mobilnego.Chcialem przejść na bezlimitu domowego więc zakończyłem trwająca umowę w przeciągu 14 dni .Zadzwonilem potem pare dni do przodu i podpisalem nowa umowe na bezlimit i 300gb mobilnego(mialo to dzialac od 6 kwietnia)
Dzisiaj minął miesiac i na koncie rzeczywiście mobilny ma 300gb ale na domowy pojawiło się 250gb limitu... na infolini nikt nic nie wie,reklamacja złożona ale nawet do 7 dni muszę czekać xD
Przez 1 dzien wykorzystałem już połowe transferu i liczyłem że będę w spokoju mógł pobierać rzeczy.Gdzie jeszcze to mogę zgłosić? Jest to ewidentnie wina orange.
@kupa1231: musisz czekać do rozpatrzenia reklamacji na razie nic nie zrobisz. Z ciekawości jaki sens mają takie umowy jak można mieć Flex bez umowy i bez limitów?
@Pidzej94: Ogarneło poki tyle że jak mi sie skonczy GB to mi za darmo doładują 500 GB ,raz juz skorzystałem i rzeczywiscie działa ale jak pakietu bez limitu nie ma tak dalej nie ma,niby do tygodnia ma sie pojawić.
Predkosci około 500 do 700 mb/s (router kupiłem na allegro uzywke jakąś z 5G) na LTE miałem po 20/30 mb/s xD Równie dobrze ten pakiet 500GB mi by wystarczył ale kupiłem
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Problemy z umową na internet bez limitu w Orange. Reklamacja zgłoszona. Co jeszcze można zrobić?
Witam,umowa nowa zawarta w marcu na 500gb domowego i 300gb mobilnego.Chcialem przejść na bezlimitu domowego więc zakończyłem trwająca umowę w przeciągu 14 dni .Zadzwonilem potem pare dni do przodu i podpisalem nowa umowe na bezlimit i 300gb mobilnego(mialo to dzialac od 6 kwietnia)
Dzisiaj minął miesiac i na koncie rzeczywiście mobilny ma 300gb ale na domowy pojawiło się 250gb limitu... na infolini nikt nic nie wie,reklamacja złożona ale nawet do 7 dni muszę czekać xD
Przez 1 dzien wykorzystałem już połowe transferu i liczyłem że będę w spokoju mógł pobierać rzeczy.Gdzie jeszcze to mogę zgłosić? Jest to ewidentnie wina orange.
Przecież to jest nie wywiaznie sie z umowy.
Predkosci około 500 do 700 mb/s (router kupiłem na allegro uzywke jakąś z 5G) na LTE miałem po 20/30 mb/s xD
Równie dobrze ten pakiet 500GB mi by wystarczył ale kupiłem