Aktywne Wpisy

Sleepypl +588

mirko_anonim +110
✨️ Gorzka prawda o lekarzach w Polsce Ⓘ
Kilka gorzkich slów prawdy o lekarzach w Polsce.
Do ludzi coraz częściej dociera jak dużą aberracją jest poziom wynagrodzeń lekarzy w Polsce. W dodatku wiele osób z tej branży nie jest otwartych na merytoryczną dyskusję i nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki.
Ponieważ dosyć często mam wizyty u lekarzy, to postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Zapraszam do polemiki wszystkich, także osoby z branży medycznej. Zanim przejdę dalej chciałbym zaznaczyć,
Kilka gorzkich slów prawdy o lekarzach w Polsce.
Do ludzi coraz częściej dociera jak dużą aberracją jest poziom wynagrodzeń lekarzy w Polsce. W dodatku wiele osób z tej branży nie jest otwartych na merytoryczną dyskusję i nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki.
Ponieważ dosyć często mam wizyty u lekarzy, to postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Zapraszam do polemiki wszystkich, także osoby z branży medycznej. Zanim przejdę dalej chciałbym zaznaczyć,

@Shadovek: Myślę, że tak. Mentzen przede wszystkim zaliczył falstart, bo zaczął kampanię o wiele wcześniej niż reszta. Swój pik popularności już ma za sobą. Stosując anologię sportową po prostu przestrzelił i nie trafił z formą na olimpiadę, tylko na mistrzostwa lekkoatletyczne Pcimia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do poparcia Mentzena - jego "średniowieczne poglądy" spowodowały ogromny spadek poparcia mieszczący się w granicy błędu statystycznego (czyli
Jaki ten świat jest prosty
@Shadovek: na razie jego kampania wyborcza jest wybitna, bardzo merytoryczna osoba, pokazuje się lepiej niż trzaskowski.
@dr3vil: no jak dla mnie 20,1 + 18,8 to więcej niż 38,3