Wpis z mikrobloga

Przypominam, że Paszyk i reszta MRiT to tylko pionki. Gdyby Donald Tusk chciał, to by zamknął temat na jednej konferencji. PO, PIS i całe to towarzystwo nakupiło mieszkań na tanich kredytach w 2020 i chcą wyjść z inwestycji na plusie.
Dlatego wszędzie trzeba łączyć te programy z Tuskiem czy innymi głównymi rozgrywajacymi w polskiej polityce. Niech toną.

Sorry, ale żaden z kandydatów, który chce za jakimikolwiek dopłatami jak Trzaskowski, czy nie chce katastru jak Nawrocki, czy chce wprowadzenia innych ulg jak Mentzen nie dostanie mojego głosu.

#nieruchomosci #polityka
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 40
@Nikczemny_Pomidor: Dlatego nie możemy mieć ładnych rzeczy w Polsce. W normalnych krajach ludzie protestują, a Polsce nie, bo jeszcze Tuskowi będzie przykro, a on się tak stara.
  • Odpowiedz
@Forin: pamiętajmy że prawdopodobnie czeka nas druga tura Trzaskowski kontra Nawrocki. Ja jasno mówię że w takiej sytuacji, mam to w dupie i nie idę, bo nie będę legitymizował patodeweloperki. Polecam oddać głos na Hołownie lub Zandberga, to może będzie można wybrać opcje anty-mafijną
  • Odpowiedz