Aktywne Wpisy

Zoriuszka +288
Prawda jest taka że kataster powinien być nie od 3, ale od 2 mieszkania. Kogoś kogo stać na 2 mieszkania stać również na podatek od tego 2.
Jeżeli dostał je w spadku od tej mitycznej babci i nie chce płacić podatku - może go sprzedać napędzając podaż.Jeżeli chce kupić mieszkanie dla dziecka - może je przepisać na dziecko, albo płacić podatek skoro go stać na kupno mieszkania dzieciakowi.
Co więcej, powinien być progresywny
Jeżeli dostał je w spadku od tej mitycznej babci i nie chce płacić podatku - może go sprzedać napędzając podaż.Jeżeli chce kupić mieszkanie dla dziecka - może je przepisać na dziecko, albo płacić podatek skoro go stać na kupno mieszkania dzieciakowi.
Co więcej, powinien być progresywny

kszych +443
Stała się tragedia w Krakowie, psychol zabił lekarza. R---------a mnie tylko ta nagła dyskusja w mediach o bezpeczeństwie lekarzy, jakiś dodatkowych zabezpieczeniach itd. Przecież psychol może trafić się wszędzie. Jakby zabił kasjerkę w żabce to zastanawialibyśmy się nad dodatkowym bezpieczeństwem w sklepach osiedlowych?
#krakow #sluzbazdrowia #szpital #polska
#krakow #sluzbazdrowia #szpital #polska
to wina kartridza czy bębna układu, np. rolki światłoczułej
co wymienić.. kupić nowy wkład czy drukarka już amen w pacierzu
#drukarki #komputery
#drukarka
#brother
#pytanie
#hp
źródło: obraz
Pobierzczyl takie coś załatwi sprawę czy nową brać
źródło: obraz
Pobierzps co polecisz do wiekszej ilosci wydrów bez limitów stron
Natomiast ja nie kupuję nowych tuszy - napełniam samodzielnie do czasu aż głowica będzie miała dość
ona drukowała nawet jak papier zaciety ale nie wiem czy chodzi na nowych systemach
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sca_esv=7c7b298578be5db7&sxsrf=AHTn8zpZzEiRUonz_WqJiePCh5fz5dXtyQ:1744186299872&q=stara+drukarka+hp+1160&udm=2&fbs=ABzOT_C6HZESFBpD-a6wBwrIm2041RevU0T3J6J8ChyWSMUzXjvqXYObV1EHFrH7DNUYpFrGLtgPpcMHQMum93TjHfzoINJWmJM2aTYgl1nZO0RMc3i31XLAdNn5XiMXtW8aVF-1mERCJqpJTVCNfs3I-5XTellZVbsHwbKqFACAfYKPumHq2kx2sdDQGQou585E2PzElAiR3nXHRwgxVta_rjrmSGeLw1_d1Jj_6S8i9Hgfe_MianI&sa=X&ved=2ahUKEwihyc2mwMqMAxW_HRAIHX6lMI0QtKgLegQIDhAB&biw=1366&bih=643&dpr=1