Wpis z mikrobloga

Chłop sobie lidlowa wyrzynarke kupił i sie jara. Na start, żeby nie wydawać kupę kasy jak się okaże, że jednak mnie to nie kręci i się będzie tylko kurzyć. A podobno jedna z lepszych wśród tych tanich. Jestem otwarty na protipy. Potrzebuje wymienić deski w podeście do tyrolki i do tego jej użyje.

#chwalesie #majsterkowanie
GrammarNazi - Chłop sobie lidlowa wyrzynarke kupił i sie jara. Na start, żeby nie wyd...

źródło: temp_file5525003653431622112

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GrammarNazi: g---o jakiego wcześniej w rękach nie miałem... po pierwsze to stopa która już na start jest krzywa, po drugie potrafi ciąć prosto tylko przez pierwsze 3 cm, po trzecie prędkość brzeszczotu ustala się pokrętłem a nie mocą wciśnięcia przycisku.
Zgłaszałem reklamację to przysłali mi nową, a starą kazali zostawić i nową wysłali tak samo z-----ą :D
  • Odpowiedz
  • 0
@wodz_tega_pa__ widzę że jak z tego powiedzenia jest - jeden rabin mówi tak, drugi inaczej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wyrzynarka już jest, także będę testował, zobaczymy jak ta moja. Chińska taniocha, więc pewnie zależy od tego gdzie akurat Lidl zamawiał
  • Odpowiedz
@GrammarNazi: niby pomaga ale ciężko uciąć prosto. czasami wolałem deskę ciąć ręczną piłą niż wyżynarką
poza tym strasznię drą japę i serio polecał bym słuchawki kasujące dźwięki otoczenia.
  • Odpowiedz