Aktywne Wpisy

dran2 +192
Po 5 tygodniach dojrzewania domowe guanciale jest gotowe, czas na carbonarę ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #kuchniawloska
#gotujzwykopem #kuchniawloska

źródło: temp_file8525532072933045340
PobierzCzy dodajecie czosnek do carbonary?
- No pewnie! 55.1% (732)
- Nigdy! 44.9% (597)

bart88uk +328
Jeśli dzisiaj Lewandowski strzeli 3 gole to wylosuje komuś kod na 2500 pln na dowolnej platformie którą chce. Nie ważne czy pyszne pl czy steam czy onlyfans.
Wszyscy bioro udział co zostawio plusa! OSOBY KTÓRE WYTYPUJĄ DOKŁADNIE WYNIK I STRZELCÓW DOSTAJO KOD NA 100 ZŁ
Wśród obserwujących mój profil i mój tag #bartrozdaje wylosuje dodatkowe 200 zł
#rozdajo #mecz #pilkanozna #bartrozdaje #polakicebulaki #
Wszyscy bioro udział co zostawio plusa! OSOBY KTÓRE WYTYPUJĄ DOKŁADNIE WYNIK I STRZELCÓW DOSTAJO KOD NA 100 ZŁ
Wśród obserwujących mój profil i mój tag #bartrozdaje wylosuje dodatkowe 200 zł
#rozdajo #mecz #pilkanozna #bartrozdaje #polakicebulaki #

źródło: 01jv7ejfnp3a4xa8pdce
Pobierz
Proponuję:
a) przywrócić wybór,
b) jeśli się nie da pierwszego to wyświetlić jaki to będzie kurier - już przed dokonaniem zakupu, albo chociaż przed dokonaniem płatności.
Ja rozumiem, że promujecie swoją usługę Allegro One czy jak to się tam zwie, ale dajcie ludziom informację by byli świadomi wyboru. Ostatnio była afera, że babce kurierka DPD czy innego DHL po złości nie dostarczała przesyłek - i taka osoba wolałaby mieć świadomość co za kurier dostarczy jej przesyłkę. Ja np. widząc Allegro One miałbym świadomość, że pomimo, że w ofercie widnieje dostawa na pojutrze (i w trackingu widać, że sprzedający wysłał przesyłkę tego samego dnia) to paczka dotrze do mnie po tygodniu... I gdy mam coś co mi za te 2-3 dni jest potrzebne to na pewno nie wybrałbym tej oferty tylko szukał innej, a jak nie to na #erli czy innej stronie.
Także przemyślcie poważnie tą propozycję bo coraz częściej jednak wybieram konkurencję (nie dość, że taniej to jeszcze większa pewność, że dotrze na czas).
PS. Jak chcecie bardziej rozpromować Allegro One to zróbcie to lepiej - pozostałe formy kurierów od 65zł a Allegro One np. od 55zł (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) I wtedy sprawdzi się też powiedzenie, że chytry dwa razy traci (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#oszukujo #allegro #kurier
pokazali to dosadnie jak przez kilka miesięcy kłamali, że "wymuszone grupowanie ofert" to eksperyment a potem wprowadzili to na stałe zabierając wybór użytkownikom, czy chcą z tej debilnej funkcji korzystać czy nie
@MgrMarecki: ŻADNA opcja nie jest dobra, jeżeli jest wmuszana na siłę
dobra było możliwość albo używam grupowania albo wyłączam to i mam w dupie
jedyny powód dla jakiego allegro wmusiło wszystkim tę opcję to to, żeby mogli teraz sprzedającym wciskać więcej płatnych opcji promowania w obrębie grupy
Zachęcamy Cię do zgłoszenia sugestii pod tym linkiem: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/idb-p/zglos-pomysl
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/przy-sk%C5%82adaniu-zam%C3%B3wienia-nie-wida%C4%87-jakim-kurierem-zostanie/idi-p/835156#comments