Aktywne Wpisy

Lenalee +63
Smutno mi ;-;
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu

źródło: DSC00036
Pobierz
ibleedforyou +715
Widzew robi frytki z cebuli XDD

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Niesamowite, że Trzaskowski ma dokładnie ten sam PR na wykopie co Duda miał, każdy się spuszczał jaki on niezależny, umie angielski lepiej niż Komorowski, wyborca to plebs któremu łatwo zaimponować pozerą.
Łykop jest zbyt dumny by zagłosować na Mentzena z pragmatycznego powodu, że jest szansa by blokowali się nawzajem, jeśli jednak by współpracował z PO to wtedy i tak nie ma znaczenia czy wygra Trzaskowski czy Mentzen.
#wybory #wybory #nieruchomosci #polityka
@UczesanyPedryl: A może po prostu nie każdemu pasują poglądy Konfederacji? echh
@UczesanyPedryl: no nie, mi przeszkadza to że jest rzymsko-katolickim fundamentalistą który zgodnie z podpisaną konfederacją gietrzwałdzką bardziej troszczy się o watykan niż Polskę, oraz to że jest gwarantem ułaskawień dla pisowców, to że nie interesują go podatki choć kłamie że jest inaczej pomijam bo prezydent w tej kwestii i tak niewiele może, z kolei spolegliwość względem rosji i usa jest bardzo żałosna
@UczesanyPedryl: nie przyblokuje dopłat, ja w to nie wierzę skoro proponuje on dopłaty dla deweloperów w innej formie, znaczy że również siedzi w kieszeni deweloperów.
Swoją drogą to dlaczego jako alternatywę podajesz mentzenta który chce dopłąt, a nie Hołownię który się im sprzeciwia?
@UczesanyPedryl: no tak masz rację, ale te same pierwsze klucze będą jak wygra Nawrocki, Mentzen, Biejat. Wszyscy oni chcą dopłacać pasożytom. Dopiero Hołownia i Zandberg z potężnym 2%? poparcia nie chce
Poparcie niby ~8% co jest dobrym wynikiem biorąc pod uwagę że dopiero rozpoczął kampanię i z każdym sondażem od tego czasu zyskuje. Jako jedyny ma też możliwość podebrać wyborców każdemu kandydatowi więc trzeba obserwować
@UczesanyPedryl: Dobra, dalej nie czytam
@UczesanyPedryl: nic dziwnego skoro w jej skład wchodzi jego partia, oraz druga będąca jego jedyną możliwością koalicyjną
Głosuj na Biejat, Zoidberga albo Hołownię jak nie chcesz dopłat.
@Deska_o0: aj mój błąd, sam nie wiem czemu o nim napisałem
@Deska_o0: Gdybyście skończyli te naście lat to byście pamiętali, że najgorszą opcją jest gdy partia rządząca ma prezydenta - Komor + PO, Duda + PiS a teraz PO + Trzaskowski.
powtórzę się: masz już prawa wyborcze?
No rzeczywiście wielka różnica czy pompuje się ceny przez dopłaty do kredytu czy odpis raty od podatku jak doktór proponuje. A mówimy przecież tylko o betonowym fetyszu wykopków, gdzie największe wady memcena leżą gdzie indziej.