Aktywne Wpisy
marian-pxzz +124

vieniasn +200
sąsiada wnuk przyjechał z pewnego zachodniego kraju i drugie zdanie w rozmowie to było narzekanie na imigrantów tam
nie mam serca mu powiedzieć że sam nim jest
nie mam serca mu powiedzieć że sam nim jest
Sprawdźmy co wolą wykopki. Wolę kupić za tą samą cenę (90k zł) auto:
źródło: image
PobierzW pierwszej generacji padają kondensatory i układy scalone komputera się smażą
Zresztą w ogóle niechętnie podchodzę do nowoczesnych używanych aut, o to trzeba dbać aby działało, po 100 kroć wolę gwarancję że silnik jest w stanie idealnym bo jest nowy i mogę sobie a auto zabdać i bedzie
To samo z komputerami, jak ktoś ma problemy z czytaniem to niech płaci 1000 PLN za hinduskie oprogramowanie.
To samo z drobnymi naprawami wokół domu, jak ktoś nie umie użyć rąk to niech płaci za fachowców
To samo z multimediami jak ktoś nie umie w adblock czy Zatokę
Kwestia jest natomiast tego rodzaju, że u mnie auto ma jeździć i zarabiać na siebie, a nie stać po warsztatach, zwłaszcza na niezaplanowane zawczasu przestoje, czy samemu klęczeć
Dziesięcioletnia klasa premium, jeżeli ktoś nie jest mechanikiem i nie umie ogarnąć napraw po taniości, to moim zdaniem proszenie się o kłopoty. Klasa premium nawet po latach pozostaje klasą premium i koszty jej serwisu pozostają premium.
źródło: 09b56bb633511219923db3ae1c30b38aae26faa7f97b4be42bbce13635ef0404
Pobierz