@Xuzoun te lewaki są z nami w pokoju? XD Zawsze kisne z tego podziału świata na lewaków i prawaków. Wiem wtedy z czym, a nie z kim mam doczynienia ( ͡º͜ʖ͡º)
@andrzejbambrzej: Live stream z prywatnego odrzutowca, odpalony na StarLinku, zrobił sobię dobrą reklamę. Dodatkowo komentować/trollować mogli tylko Suby, więc każde jedno wyzwisko to 5$ lub więcej dla Elona. Ośmieszył ale nie siebie
@bottlecorck2-0-asdasdasd: Ale obejrzyj filmik zanim go skomentujesz? XD Przedstawiony czat, jest czatem z gierki a nie twitchowy (czy tam na jakiej platformie typ se strimował). Każdy mógł go jechać.
@Ejuciekamse: Lepiej Ty obejrzyj całość, masz tu pokazany fragment ekrany nagranego z jakiejś rolki z instagrama po jakiś nastu filtrach. Widziałeś 15 sekund z 1.5h streama, nie ośmieszaj się
@bottlecorck2-0-asdasdasd: Tak jak napisałem, przedstawiony czat jest czatem z gierki. Na tym konkretnym wideo wrzuconym przez opa nie ma śladu czatu z platformy, widać tylko i wyłącznie czat z gierki. Nie mam zamiaru oglądać 1.5h nagrania jak typ który uważał się za pro plejera Poe wywraca się na tutorialowym bosiku.
#elonmusk
lewaki - nie wolno mówić kolesiowi w sukience że nie jest prawdziwą kobietą, to mowa nienawiści
też lewaki gdy kogoś nie lubią - die, die, die
XD
źródło: ForsenE
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
I już wiecie dlaczego amerykańcy protestują - tylko to ich boli xD
-bądź "pro graczem poe hardcore"
-nie znaj komendy /dnd
XDDDDDDDDDDD