Aktywne Wpisy
kopilop +22
#kuchnia #gotujzwykopem
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania

Howea +110
Jak wygrał Nawrocki to wkurzona zaczęłam szukać nieruchomości w krajach śródziemnomorskich i zobaczyłam, że jakbym sprzedała to co mam w Polsce to mogłabym sobie kupić dom nad morzem w Chorwacji i teraz ta myśl nie daje mi spokoju. Przecież to byłoby takie piękne. Życia by mi nie starczyło, żeby eksplorować te wszystkie wyspy i to co tam jest. Boję się trochę, bo jak coś mi w głowie zaczyna kiełkować to wkrótce okazuje
Ps. Ktoś jeszcze używa gumek? Ps2. Co ci do tego co lubi? Ps3. To chyba normalne tak kończyć w buzi.
@Johnny007pl: racja, weneryki i wzw nie rozprzestrzenią się same, trzeba im pomóc.
@hejterka99: jak to połączyłeś?
@Deladomboix ktoś może mieć zasady, ale widzę że lubisz na jape ...
@hejterka99 wyrucha ją zrobi bobo i tyle, chad zawsze szmaci, a beta płaci. Patrząc na wykopi to i tak znajdzie się jakiś co będzie chciał taką po chadzie.
@hejterka99: Bo tak właśnie, zdrowo.
Istnieje szereg badań, które potwierdzają związki i możliwe korzystny wpływ na przebieg
@T3sla: jak nie ma lewej to motór z automatem i na spokojnie, moze sie nie bedzie kladl na kolano w zakretach ale do jazdy wystarczy jedna
@calinowski nie ona ma 31 lat i presję na partię... pierdół muszę słuchać aż mi się odechciewa ...
@Johnny007pl: tak, normalni ludzie, którzy nie chcą zajść w ciąże - zarazić się czymś.