Wpis z mikrobloga

Wczoraj udało sie być na spacerze 2godz, wejść do sklepu i coś sobie kupić mimo lęku, na końcu byłem obok galerii ale nie wchodziłem zostawiłem sobie to na dziś ale jest o niebo lepiej. To dość niesamowite jak sie miasto zmieniło w te kilka lat, nowe bloki,budynki,drogi, nawet i boiska. Świat nie zwolni dla nikogo...Tyle lat mi uciekało a ja siedziałem w pokoju nic nie robiąc.
Teraz plan na wyjście do ludzi jest, w tym tygodniu będę sobie chodzić na spacery między ludźmi, za tydzień pójde sie umówić na wizyte do lekarza by sie zbadać, Jestem zdrowy ale to zawsze jakiś kontakt z ludzmi, Na siłownie? A może na basen?
Zobacze czy będe miał psyche by to zrobić a jak nie to poczekam kolejny tydzień, Nic na siłe. Później chce znaleźć prace, A na samym końcu to znaleźć sobie różowego paska ^^ Bo co mi szkodzi spróbować nie? I tak już nie mam nic do stracenia.
#przegryw #neet #zcieniadoswiatla
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CienWSieci: Jako były neet polecam coraz bardziej przesuwać swoje granice.
Z czasem mnie to dziwi, jak bardzo zmieniło mi się podejście. Kiedyś analizowałem wszystko, tworzyłem scenariusze, stresowałem się wyjściem do ludzi. A w pewnym momencie jakby ktoś mi kliknął pstryczek w głowie i przestałem totalnie się tym przejmować. No bo w końcu to moje życie. Mną się nikt nie przejmuje, mnie nikt nie zauważa, nawet jak zrobię coś głupiego lub
  • Odpowiedz
  • 0
@CienWSieci zapisz się na siłownię sieciówkę, tam każdy ma na siebie wywalone i po prostu ćwiczy, nawet na recepcji przy wejsciach masz czytnik odcisku palca. Bierzesz słuchawki, puszczasz muzyczke i masz wywalone na wszystko.
  • Odpowiedz
za tydzień pójde sie umówić na wizyte do lekarza by sie zbadać, Jestem zdrowy ale to zawsze jakiś kontakt z ludzmi

@CienWSieci: xD to samo robią stare znudzone baby i dziady a potem problem z dostaniem się do lekarza xd
  • Odpowiedz