@CienWSieci: Jako były neet polecam coraz bardziej przesuwać swoje granice. Z czasem mnie to dziwi, jak bardzo zmieniło mi się podejście. Kiedyś analizowałem wszystko, tworzyłem scenariusze, stresowałem się wyjściem do ludzi. A w pewnym momencie jakby ktoś mi kliknął pstryczek w głowie i przestałem totalnie się tym przejmować. No bo w końcu to moje życie. Mną się nikt nie przejmuje, mnie nikt nie zauważa, nawet jak zrobię coś głupiego lub
@markhausen: w sumie prawda, nikt na innych nie patrzy, nikt nie pamięta wszystkich których mijał dziś po drodze, jest w tym dużo prawdy i sensu, dzieki! @Ksiaze-Ciemnosci dzięki! później dam znać jak poszło! @Kociepochodnie @nieodgadniona @Herm1t @umadi walcze! (ง͠°͟ل͜͡°)ง @typowyWykopekMizogin heh rozbawił mnie twój komentarz XDD znaczy sie fizycznie jestem zdrowy XD
@CienWSieci zapisz się na siłownię sieciówkę, tam każdy ma na siebie wywalone i po prostu ćwiczy, nawet na recepcji przy wejsciach masz czytnik odcisku palca. Bierzesz słuchawki, puszczasz muzyczke i masz wywalone na wszystko.
Rozumiecie, że jakieś baby prowadzą kursy ujeżdżania piłki z latarką w p-----e? I to jest wszędzie. W Polsce, w Rosji, we Włoszech. Na Instagramie takie filmy. P------e jak dla mnie. I mają latarki w cipie. Latarki. Ruchy posuwiste.
Z czasem mnie to dziwi, jak bardzo zmieniło mi się podejście. Kiedyś analizowałem wszystko, tworzyłem scenariusze, stresowałem się wyjściem do ludzi. A w pewnym momencie jakby ktoś mi kliknął pstryczek w głowie i przestałem totalnie się tym przejmować. No bo w końcu to moje życie. Mną się nikt nie przejmuje, mnie nikt nie zauważa, nawet jak zrobię coś głupiego lub
(。◕‿‿◕。)
@CienWSieci: po opisie nie sadze XD
@Ksiaze-Ciemnosci dzięki! później dam znać jak poszło!
@Kociepochodnie @nieodgadniona @Herm1t @umadi walcze! (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
@typowyWykopekMizogin heh rozbawił mnie twój komentarz XDD znaczy sie fizycznie jestem zdrowy XD
Komentarz usunięty przez autora
@CienWSieci: Mianowicie ile?
@CienWSieci: xD to samo robią stare znudzone baby i dziady a potem problem z dostaniem się do lekarza xd