Wpis z mikrobloga

@janburner Zdefiniuj "wartościowe". Dla jednego to może być filharmonia, dla innego narty w Szwajcarii, a dla jeszcze innego - "Matka Teresa" udzielająca się w Afryce czy innych miejscach dotkniętych kataklizmem albo zatwardziała katoliczka śpiewająca na oazie.
  • Odpowiedz
@janburner nigdzie bo wiekszosc ludzi to egoiści i moga być fajni na chwilę a za chwilę zaczyna coś się w głowie mieszać i już nie jest fajnie , ja np zauważyłam że dojrzałych emocjonalnie osób jest bardzo mało i wiekszosc się zachowuje jak takie egoistyczne małe dzieci
A dla ciebie rada , nie chwal się od razu że masz pieniądze bo się zleca te najbardziej nieodpowiednie kobiety
Staraj się raczej mówić
  • Odpowiedz
@git_commit

@janburner: wartosciowe Polki w wieku 25 lat sa juz mezate i dzieciate

Tu się mocno nie zgodzę , z mojej byłej szkoły najszybciej pobrały śluby typowe cwaniary które wiedziały jak kogoś okręcić wokół palca , za to znam 2 bardzo fajne ciepłe dziewczyny które już koło 30 stki a nikogo nie znalazły mimo że ludzmi są naprawdę dobrymi
  • Odpowiedz
  • 0
@Linnior88 bycie bogatym, przedsiębiorczym, inteligentnym i pracowitym to moje atuty, nie mam zamiaru ich ukrywać. Nie mam też nic przeciwko materialistkom, nie każda materialistka to zepsuta karyna szukająca frajera na alimenty. Są prawniczki, lekarki, które skreślają każdego kto zarabia mniej niż one. Z resztą u mnie nie da się tego ukryć bez robienia szopki, wystarczy pytanie czym się zajmuję, jak duża jest moja firma czy rzut oka na mój samochód.
  • Odpowiedz
@janburner Jak wykształcone, to na uczelni (wykłady, sympozja, konferencje). Jak pracowite to w pracy. Czasem same zainteresowania i to jak jest spędzany czas mogą wskazywać na pracowitość.
Atrakcyjność, dbanie o siebie powinieneś móc ocenić z wyglądu od samego początku a kwestie rodzinne i zaburzeń musisz już ocenić na podstawie własnych dalszych obserwacji.
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka

@Linnior88: te dobre dziewczyny są najbardziej fałszywe

Czasami tak czasami nie zawsze mówie żeby nie oceniać książki po okładce bo mam paru kolegów które zdradziły typowe szare myszki katolki ultra więc no , różnie bywa
Są i pewnie laski które się stylizują na glonojada a są ok , wygląd nie mówi nic o człowieku i wiele razy się o tym przekonałam
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka tu się akurat zgodzę że nie każda która się stylizuje na szara myszke nią jest , czasem laska jest ubrana jak katechetka ale może mieć mentalność karyny i na odwrót
Nie każda "sexy zadbana" musi być od razu łatwa
  • Odpowiedz